
Recept categorie: Vegetarisch
719 recepten


Toast met burrata, avocado en granaatappelpitjes

Ontbijtburrito’s

Havermout in de koelkast

Açaí-bowl

Chiapudding met bessen en gepofte amarant

Aardbeien-rucolasalade met peperige parmezaan

Lentesalade met parmezaanvinaigrette

Eleven Madison Park Granola

Havermout en matcha

Groene smoothie

Gebakken havermout

Gestoomde microgolfeieren

Gevulde courgetterolletjes in tomatensaus

Börek met venkel-bloedsinaasappelsalade

Flammkuchen

Kruidenthee

Pesto van paardenbloem

One pan cheesy gnocchi

Paardenbloemkappertjes

Asperges-wittebonensoep met peterselieolie

Gevulde msemen

Groene kokos-shakshuka

Hot honey halloumi met snelle tzatziki

Platbrood met halloumi, limoen-mais en harissa-yoghurt

Tahinnoedels met zoete aardappel en mango

Blini’s met bloemkoolcrème en chimichurri

Frieten van schorseneren met dip

Viral krokante aardappelsalade

Patatas bravas

Aubergine-ragù

Tiramisu met limoncello

Snackbrownie

Dahl met geroosterde pompoen en mangochutney

Witte bonen in een kruidige tomatensaus met feta

Parmezaanpuree met gepocheerd ei, paddenstoelen en salie-botersaus

Focaccia met vijgen, tijm en sjalot

Romige geroosterde-bloemkoolsoep met cashewnoten

Feestelijke salade met kool en clementines

Groene eieren met halloumi en kruiden

Rijstpap brûlée met kersen en sumak

Risotto met cantharellen en truffel

Peren-tarte tatin met amaretto en vanille-mascarponecrème

Gekruide brioche met zure room en zeewier-eitjes

Masterclass Trésor Vets: wintery espresso martini

Masterclass Sarah Renson: kerstbûche met hazelnootbiscuit

Zo bereid je de ultieme Zwitserse kaasfondue

Wontonravioli met ricotta, pompoen en walnootcrumble

Stoofpotje van paddenstoelen, dadels en gorgonzola met filodeegkrokantje

Bánh mì met oesterzwam en pickles

Bloedsinaasappel pavlova

Paddenstoelen wellington

Geroosterde bloemkool met dukkah & granaatappelpitten

Krokante aubergine-schnitzel

Snelle, simpele pizza’s (met je favoriete toppings)

Spaghetti Casa Herman

Geroosterde wortelen met citroenricotta en miso-vinaigrette

Parelcouscoussoep met parmezaan en dille

Pestolasagne met butternut en champignon

Pad krapow met aubergine, sperziebonen en tofoe

Gouden laksa

Herfstige cake met pruimen

Gebakken groene groenten met krokante rijst en soja-gemberdressing

Gemarmerde omelet met nam pla

Kidneybonenbolo

Wittebonencrème met gegrilde bosui en salsa verde

Ovenschotel met venkel, prei en gorgonzola

Gevulde tomaat

Chili sin carne

Plantaardige Americain préparé

Pindakaascurry met bloemkool en kikkererwten

Eton Mess-toren

Kokos-misosoep

Snelle tarte tatin met havermout

Vlaamse speculoos

Grof campagnebrood (vegan)

Boerkes natuur, met noten, rozijnen of krenten (vegan)

Orzotto met pompoen en burrata

Halloumikoekjes met chili-honingsaus

Megamakkelijk maisbrood

Hartige gruyèrewafels met gekaramelliseerde ui

Romige rigatoni uit de herfst

Krokante aardappels met dadels en verse kruiden

Peersalade met witlof, roodlof en gorgonzola

Hartige tomatentaart met venkelzaadolie

Mango soft serve met tajín en olijfolie

Pop-it ijsje

Mexicaanse tortilla’s

Spaghetti carbonara met courgette en knoflook

Pasta alla Norma

Salade marocaine

Oranges de Berkane met kruiden en pistachenoten

Provençaalse halloumi of kabeljauw

Hartige fruitsalade

Frozen shaved perzik met mascarponemousse

Katernoedels met smeuïge pinda-sojasaus

Salade van kersen en pistachenoten met een vinaigrette van geschroeide lente-ui

Pistache tiramisu

Gegrilde steenvruchten met rozemarijn en rozensiroop

Hele, geblakerde aubergine met eidooier, tahin en chilisaus

Paddenstoelenburger

Pizza bianco met groene asperge en burrata

Groene asperges met ricotta en look

Orzo uit één pan met bimi en burrata

Smashed cheeseburger met rode miso-sriracha-aioli

Zomerse noedelsalade met gembervinaigrette

Cheesy ovenschotel met witte bonen en tomaten

Salade van parelcouscous met geroosterde bloemkool

Courgettesoep met kervelpesto

Pita met geroosterde groenten en groene tahinidressing

Latke met zure room en zeewierkaviaar

Tiramisutaart

Courgettetaart

Banoffee-tartelette

Filodeeggebak met custard & rabarbercompote

Bladerdeeghapjes met geitenkaas en walnoten

Walnoten-maple-ijs

Frambozensorbetijs

Vienetta

Geroosterde bieten met gekaramelliseerde noten

Kleverige aubergines met dadels en tahin

Rijstroerbak met rode curry en omelet

Quiche met erwtjes, courgette en geitenkaas

Boterbonen met zongedroogde tomaten en zure room

Cheesecake met feta, basilicum & aardbeien in een glaasje

Groentelasagne zonder pasta met feta

Ravioli met daslook en paddenstoelen

Lahmacun (Turkse pizza)

Boterige gesmoorde groene groenten

Pappardelle met sticky sjalotten

Pompoencecina met kappertjes-limoenchutney

Pesto eggs met feta

Breakfast quesadilla’s

Snelle Indiase peulvruchten-dahl met spinazie

Sticky tofu

Crêpe suzette

Artisjok

Pulled mushrooms

Tofuomelet

Toast met broccolispread en gekookt eitje

Halloumi bake met tomatensaus

Falafelmacaron

Knapperige taco’s met zwarte bonen en gegrilde paprika

Snelle sobasalade

Geroosterde pompoen met cashewcrème en knapperige kappertjes

Koreaanse stoofpot met kimchi en zijden tofu

Groente-mihoensalade

Hartige havermoutpap met prei, champignons en miso

Spaanse knolseldertortilla met geroosterde paprikasaus

Verse tortelloni cacio e pepe met krokante salie

Thaise kokossoep met citroengras en shiitakes

Tomaten-auberginedip

Kaneelbroodjes – Kanelbullar

Moelleux

Chocoladecheesecake

Bloemkoolmacaroni met gochujang

Klassieke carrot cake

Cannelé

Pakistaanse biryani met kikkererwten

Chinese roerbak met tomaten en eieren

Juicy mocktail met kombucha

Tajine met kikkererwten en gedroogde vijg

Taart kalitsounia

Tzatziki van rode biet

Pastasoep

Aardappelgratin met za’atarpesto en sumak-uitjes

Korean style loaded nacho’s

Apfelstrudel met gekaramelliseerd witlof

Chocolademousse met mandarijnsiroop en zeezout

Taart met rozemarijn, olijfolie en sinaasappel

Dikke speculaas

Cougnou

Potsuikervlaai

Gratin dauphinois met bospaddenstoelen en prei

Ramen met paddenstoelenmix

Ramen met gefrituurde tofu

Tiramisu met Hasseltse speculaas

Kruidige maqluba met tomaten en tahini

Pittige miso-noedelsoep

Preipasta met glanzende misoroomsaus

Gepofte knoflook

Romige gepofte-knoflookpasta met oregano-olie

Gnudi (Dumplings met spinazie & ricotta)

Tiramisù

Kruidenbrioche

Vegan lasagna

Kurkuma-eieren met tamarinde en sjalotten

Geroosterde wortelsoep met plantaardige gehaktballetjes en venkelslaatje

Fatteh met kikkererwten en kruiden

Mexicaanse traybake met zoete-aardappelwedges, cheddar en fris sausje van Sandra Bekkari

Chocolademugcake met pindakaas van Sandra Bekkari

Kruidige shoarma van oesterzwam met tahinisaus en gemarineerde rode ui

Chili crisp eitje met rijst en lente-ui

Spinazie- en chermoulataart

Smeltkaasje met ui en preiloof

Gepofte zoete aardappel met nacho’s en dip

Omgekeerde peren & walnoottaart

Koreaanse groentepannenkoek

Koekjes met haver en tahini

Geroosterde druiven met gekaramelliseerde wijn en yoghurtijs

Koreaanse aubergines met lente-uitjes & sesamrijst

Orzo met tomaat-lauriersaus

Griekse gevulde puntpaprika met getakaas

Smeuïge pasta met courgette en venkel

Napolitaanse pizza met ricotta, courgette, aardappel en basilicumolie

‘No-waste’-broccoli panna cotta

Tarte Tomaat

Mie goreng gochujang met aubergine

Soto a gogo (noedelsoepje in 15 minuten!)

Gegrilde spitskoolsteaks in decadente umamibotersaus

Maanzaadchalle

Zomerse groentenstoofpot – Ciambotta

Watermeloen met gepekelde gember-komkommersalsa

Waldorfpastasalade

Linzensalade

Krokante courgettebloemen gevuld met geitenkaas

Hartige zoeteaardappelwafels

Tomatenceviche

Zoete broodjes met ahornsiroop, kardemom en saffraan

Tex-mex-taco’s

Lemon posset met meringues en poeder van gebrande citroen

Witte asperges met erwtencrème en dragonboter

Tomaat-bonendip met daslooksaus

Aardappelgratin met snijbiet

Zoeteaardappelrösti met gochujang en shimeji

Gegrilde tomaten en uien met feta, harissa en pijnboompitten

Gestoomde teriyaki-aubergine met sushirijst

Bladerdeegtaart met wortelen, feta en dukkah

Sponscake met chocolade en warme vijgen

Zoetzure wontonsoep

Gepimpte ravioli met asperges

Springrolls met Thaise omelet

1-2-3 ijs

Gefermenteerde ketchup

Watermeloen-limoenade

Sap van broccoli, venkel, appel, komkommer en peterselie

Tomaten in granaatappelsaus

Kaas- en snijbietstengels

Samuel Levie’s favoriete vegan soep

Courgette met saffraanyoghurt

Oekraïense gevulde broodjes

Citroen-pistachecake

‘Kidsproof’ bloemkoolcurry

Banaan met misokaramel

Spicy grapefruitflan

Pittige pastinaak

Pastinaakcake met kaki

Blauwe kaas met gestoofde venkel

Pompoen met knapperige tempeh

Misospitskool met omelet

Vegan pindakaasdahl

Slaatje met gebakken Maultaschen

Cevapi met tomaat, kaas en groenten

Edamame op drie wijzen

Pindakaaskoeken

Hartige muffins met aardappelschil en blauwe kaas

Paddenstoelen, flespompoen, zure room

Superzachte courgettes met harissa en citroen

Gegrilde erwten en lente-ui met munt en taugé

Bietenburgers

Gnocchi, tomaat, radijs

Wentelteefjes met kaneelsuiker

Broccolicurry

Madame-curry

Geroosterde bloemkool met pistache-yoghurt

Vijgenblad-panna cotta

Gefrituurde courgette en salie

Rokerige bramenbrûlée

Lavendelbiscotti

Perzikgalette

Chilinacho’s met vegan kaas

Ajo blanco met gepekelde groene aardbei, kersen en zeewiercracker

Panna cotta van lavendel

Gegrilde courgette met XO-saus en tuinbonencrème

Lenterolletjes – Popia sod

Rabarbertaart met havermoutcrumble

Vikingsoep met rode biet en zoete aardappel met mierikswortelcrème

Zoete popcorn met rode miso

Taartjes met gemengde bessen

Oosterse noedelsalade met tomaat en puree van aubergine

Lasagne met snijbiet

Cannoli

Pasta alla norma

Smartiekoekjes

Havermoutkoeken

Dip van ricotta, kruiden en knoflook

Peren met geitenkaas, honing en crackers

Gepofte wintergroenten en aardappelen

Piparkökur / Peperkoekjes van mijn oma

Chocoladekoekjes

Groene smoothie met spinazie, komkommer en zeesla

Carpaccio van tomaat met burrata, olijfpoeder, zeewierpesto en zeevenkel

Limonade met appel-gembersiroop

Halloumi met appel en granaatappel

Gegrilde groene asperges met sinaasappel

Naanbrood met yoghurt, komkommer en appel

Canneloni van geroosterde paprika met amandelvulling

Zomers stoofpotje met aardappelgnocchi

Balletjes met labneh en geroosterde worteltjes

Repen met cacao, banaan, dadels en cashewnoten

Ingelegde komkommers

Pavlova

Pimentónburgers

Tofusteak met shiitakes

Terriyakibowl

Chocoladespread met kikkererwten

Paashazen

Glühwein

Gefermenteerde citroenen

Amandel-vijgentaart

Macaronipap (of pietenpap)

Geitenkaassalade met bramen, rode biet en za’atar

Toast met sumak, tomaat & knoflook met labneh

Kombucha

Fruitkefir met hibiscus en frambozen

Geroosterde bloemkool met wortelhummus

Chocolade-hazelnootmousse

Aubergines met zoet misoglazuur (Nasu dengaku)

Zomerse moestuintaart

Vijgen met yoghurt, honing en kruim van geroosterde gerst

Gebakken aardappels met rozemarijn en sumak

Vietnamese taco’s met linzen

Bloemenpunch

Zomerse bloemenrolletjes

Chinese gebakken quinoa met pittige knoflook-sesamolie

Lasagne met snijbiet en aubergine

Gevulde picknickbroodjes

Blauwekaaskroket

Gezoutenkaramelijs

Thermossoep

Banaan-passievruchtbrood

Hummus met walnoot en rode paprika

Groentechili

Pittige linzensoep

Pokébowl met gemarineerde tempé

Tahinsaus met groene kruiden

Coupe dame blanche met supersimpel bananenijs

Bloemkoolmuffins

Taboulé van bloemkool

Gegrilde slaharten met groenekruidenmayonaise

Bietenspread

Salade van gegrilde groentes, burrata en perzik

Midden-Oosterse wraps met zoete aardappel

Vijftig tinten groen

Salade van knapperige boerenkool, bulgur en granaatappel

Shakshuka met paprika, tomaten en eieren

Snelle quiche, broccoli, gorgonzola en walnoot

Carpaccio van rode biet

Avocado met bonitocreme

Spinaziesalade met goma

In olijfolie gesmoorde bladgroenten

Vietnamese visdipsaus / Nuoc Châm

Aspergetaart met Comté

Geitenkaasdip met kruiden en gepofte knoflook

Panzanella

Spritsen met pistachenoten

Naanbrood

Knoflook-gemberpasta

Garam masala

Citrusvinaigrette

Koolrabi met citrus, rucola, maanzaad en crème fraiche

Rauwe pompoen met boter, pecannoten en krenten

Pittig-zure dressing met rode chilipepers

Bananenbrood met peer en kardemom

Bananenbrood met framboos en pistache

Kleverige vijgenpudding met zoute karamel en kokos

Shortbread met sinaasappel en anijs

Pavlovarol met perziken en bramen

Geroosterde bietensalade

Burrata en gebrande sinaasappel

Whiskeyworteltjes

Zoute karameltaart

Uiensoep met Guinness

Gort, pompoen en paddenstoelen

Hazelnoot-knolselderijsoep

Speels dessertje met aardbeien en kokos

Zalige chocoladecrumbletaart

Verfrissende frambozen-muntlimonade

Krokante gyoza’s met dipsaus

Circuseieren

Wortelvulkaan

Cowboysalade

Meteoorballen

Hulkbrij

Pasta carbonara

Verloren brood volgens het familierecept van Marcelo Ballardin

Dessertduo van blauwe kaas met Kriek Boon en vanille-ijs met mangocoulis

Winterse camembert met appel en walnoot

Komkommer en courgette met blauwe bessen

Snoskommers

Superzaadcrackers met zongedroogde tomaten

Limoentaartsmoothie met groene thee

Tarte tatin met prei

Vegan lasagne met spinazie

Homemade cruesli met chocolade

Spaghetti courgetti met paprikasaus en Berloumi

Kaastaart van Bloch

Gentse kletskoppen

Gentse bolussen

Geitenkaasijscrème

Kersen met pistache

Geflambeerde kersen

Kersenclafoutis

Olijfbrood met courgettebloemen

Tempura van courgettebloem

Aspergesoep

Aspergeslierten met kerstomaten

Geweekte aardbeien

Salade met aardbei en quinoa

Aardbeipunch

Radijs op pompernikkel

Biet en appel on the rocks

Witlooftaart met bloemkool en venkel

Salade met witloof, appel en pruim

Witloofsap

Risotto met radicchio en rode wijn

Gestoomde en gegrilde radicchio

Salade met rauwe radicchio

Rabarber op bladerdeeg

Rabarberdessert

Salade van kippen- en kwarteleieren en aardpeer

Elixir de Spa Detox

Bloody virgin carrot

Granola met kweepeer en honing

Flan van karnemelk met venkelsalade, appel-sjalottencompote en peperkoek

Keiems bloempje met pompoen en bloemen

Spruiten met boerenkool en andijvie, crème van knolselder en bieslook

Quiche van pastinaak met mierikswortel en mosterdblad

Pompoenhummus met walnoot en wintertruffel

Gepekelde radijs

Capri & tonic

Capri spritz

Ceviche van rode biet

Gelakte slaharten

Alicha (groentestoofpotje)

Ashak

Salade van ui in zoutkorst, kikkererwten en spruitjes

Romige bloemkoolsoep met harissatomaten

Parmigiana met portobello’s

Bloemkool adobo

Pompoen uit de oven met specerijen en plattekaas met kruiden en zaden

Orecchiette met mais, jalapeño, feta en basilicum

Gebakken risotto met bladgroenten en erwten

Kruidige pilaf met paddenstoelen en abrikozen

Gebakken tagliatelle met kikkererwten en tomatenolie met gerookte chipotle

Kimchi carbonara

Geroosterde wortels met sjalotten, mozzarella en pikante broodkruimels

Noedels met spruitjes, mango en chili

Gestoofde tofu in soja met paksoi

In gochujang geglazuurde aubergine met gebakken lente-uitjes

Gestoofde tofu in kokos en karamel

Gekonfijte prei met linzen, citroen en room

Sobanoedels met gemberbouillon en knapperige gemberkruimels

Enchiladapan met butternut en zwarte bonen

Komkommersoep met dille

Cilbir – Turkse eieren

Gepaneerde portobello-cheeseburger

Wintersalade met geroosterde spruitjes, venkel en parmezaancrème

Miso-polenta en tofu met zwarte pepersaus

Krokante rijstpapierpakketjes

Gnocchi met pompoen en za’atar-pesto

Groentecurry met knapperig filodeeg

Pizza met geroosterde pompoen, salie en limoen

Geroosterde pompoen met chiliboter en pastinaakpuree

Crispy oesterzwam met furikakerijst en ei

Butternutcurry met paneer

Pasta uit de oven met aubergine, drie kazen en croutons

Zwartebonenchili met maisbrood

Confituurtaart van oma Denise

Taco’s met koningsoesterzwam en maissalsa

Noedels met crispychiliolie en snelgepekelde komkommer

Gnocchi met gebakken kerstomaat, halloumi en croutons

Hartige cavaillonsalade

Misoboterpasta met paddenstoelen

Burrito met pulled jackfruit en frisse komkommersalade

Croque met kimchi

Bimi met oestersaus

Geroosterde aardappels met venkel en chili-venkelzaadolie

Pimientos de padron met ansjovisaioli en gebakken panko

Halloumi met warme olijvenvinaigrette

Maiskolf met drie toppings

Sobanoedels met aubergine en krokante noten-en zadentopping

Penne met tomatensaus en twee soorten ricotta

Spaghetti cacio e pepe met broccoli

Curry van geroosterde aubergine, paprika en tomaat

Báhn mì met tofu en snel gepekelde groenten

Paddenstoelenlasagne met pesto en mascarpone

Diepvriesdip met edamame en spinazie

Linzendahl met boekweit en chhonk

Zachtgekookt ei met soldaatjes

Geroosterde kool met cashew-porcinisaus

Kastanjepannenkoekjes

Gevulde Turkse pepers

Gevulde auberginerolletjes

Kimchi fried rice

Kikkererwtenstoofpot

Nicecream van gekarameliseerde bananen

Lenterolletjes met spicy dipsaus

Omelet met asperges en tuinbonen

Taco met geroerbakte kikkererwten

Burrata met prei-olie en lente-ui

Gekonfijte tomatencouscous

Toast champignon

Fritters van zoete aardappel

Geroosterde groenten met chermoula, couscous en halloumi

Chocoladebrownie met courgette

Curry met bloemkool en aardappel

Soep van traag gebruinde ui, venkel en aardpeer

Geroosterde wortels met kaneel en dadels

Thuisgemaakte crunchwrap

Restjescurry met crunchy topping

Zero waste crumble

Perfect geroosterde aardappelen

Crispy zoetzure bloemkoolbites

Komkommer-bloemkoolsalade met tahinicrème en halloumi

Gebakken rijst met spiegelei

Eenpansgerecht met orzo

Bloemkoolpastinaakcurry

Geroosterde groenten met tahinidressing

Fattoush met aubergine

Marokkaanse groenten met couscous en harissayoghurt

Noedelroerbak

Diepvriesvriendelijke enchilada’s

Geroosterde pompoensoep

Linzendahl met kokos en spinazie

Pittige shakshuka

Tarte tatin met mango

Dukkah

Frisse erwtendip

Rokerige baba ganoush

Beyond Burger met truffelveganaise

Hartige boekweitpannenkoeken

Zeewierchips

Umeboshidressing

Falafel

Voorraadkastcurry

Vegan harde truffelkaas

Baguette met gegrilde aubergine en tomatenchutney

Misonoedels met shiitake

Salsa verde met gepofte knoflook

Champignonsaus

Bonenchili

Zoete havermelk

Plantaardige American pancakes

Plantaardige notenmelk

Veganistische Parmezaanse kaas

Kleverige sweet chili tofu

Veganistische basilicumpesto

Tomatentaart

Miso-paddenstoelen met sesamnoedels

Aardbei met citroencrème

Gerstsalade

Hartige kaastaart à la David Martin

Pink kickstart

Chia cookies

Courgette met geitenkaas

Tzatziki

Plantaardige chocolademousse

Witloofsalade met gezouten vinaigrette

Verloren brood

Aardpeer met vermout

Salade van waterkers en stilton

Saffraanboter

Rijstpap

Spitskool met algenboter

Gevulde spruiten met quinoa

Spruitensoep

Aardpeer

Zuurdesem & kweepeergelei

Knapperige avocadofrietjes

Hopscheuten met gefrituurd ei

Aardpeerchips

Prei met quinoa

Prei met spelt

Berloumi met venkel

Gefrituurde Berloumi

Broodje Berloumi

Crumble met paardenmelkijs

Panna cotta met paardenmelk

Cremeux van advocaat met pompelmoes

Rabarber met crème chiboust

Rabarber met geitenkaas

Rabarber met frambozensorbet

Rood fruit met burrata

Tomaat met burrata

Toast met burrata

Venkel-bloemkoolsoep

Toast venkel geitenkaas

Rauwe venkelsalade

Vanille-ijs en walnootcrumble met walnootolie

Gnocchi uit de oven

Waldorfsalade

Toast geitenkaas met bieslook

Tofu en paksoi met gember-tahinsaus

Geitenyoghurt met gebakken druiven

Pompoencake

Bietensalade met koriander-yoghurtdressing

Bramencocktail

Bramen-hazelnootcrumble

Zelfgemaakte notenpasta

Salade met bramen en stilton

Sinaascake

Molenaarsbrood

Chocoladewafels met vers fruit

Harissa-aubergines

Geroosterde ui

Zelfgemaakte aardpeerchips

Basishummus

Crispy tortilla met aardappelchips

Gegrilde maiskolf

Ui met doenjang

Ingemaakte citroenen

Hartige granola

Summer Cup

Ingemaakte eieren

Gebakken pompoenblokjes

Failproof falafels

Vegan spek

Masala dosa

Homemade aardappelchips

IJs in een-twee-drie

Verloren brood met bosvruchten uit de oven

Venkelsalade met kumquat

Bloedsinaasappel met pistachenoten

Tropisch ijs

Salade van rode biet en munt

Groene asperges met amandelschilfers

Pittige pasta met kerstomaten

Feta met kikkererwten en tomaten uit de oven

Prosecco-citroenslush

Gochujangnoedels

Tofu alla Milanese

Basmatirijst

Pasta met verse tomaten en geitenkaas

Gebakken feta met broccolini, tomaten en citroen

Challah-brood

Tofu met hete lente-ui-olie

Kimchicroque

Tofu met barbecuesaus

Romige citroenpasta

Supersnelle hummus

Worteltaart met ricotta en feta

Geglazuurde tofu met groene curry

Chilinoedels met koriander

Boerenkoolpasta

Kruidige karamelpudding

Pasta met pompoen, boerenkool en beurre noisette

Walnotentaart met kaki en granaatappel

Bietensalade met geitenkaastoastjes

Pikante pinda-pompoensoep

Gevulde pastaschelpen

Pasta met pompoen, bruine boter en broodkruim

Warme boerenkoolsalade met walnoten en granaatappel

Appeltaart met karamel

Geglazuurde wortelen met miso en sesam

Geroosterde kool met citroenvinaigrette

Groene salade met appelcidervinaigrette

Geroosterde spruitjes met honing, amandelen en chili

Butternut met gemberbierglazuur en gremolata

Fettuccine Alfredo met crispychiliolie en spinazie

Geroosterde pompoen met kruidige uiensaus

Gebakken feta met noten

Geroosterde butternut met kikkererwten en honing

Gebakken appel met honing en abrikoos

Kung pao-bloemkool

Knapperige kokosnoot twists

Risotto met kastanjes

Rokerige linzenstoofpot met prei en aardappelen

Witte bonen met rozemarijn, gebakken uien en tomaten

Eenpansgerecht met rijst en bonen

Sesamkoekjes

Wortel-preisoep met miso

Zandkoekjes met zwarte sesamzaadjes

Pasta met gekarameliseerde kool en walnoot

Pizza margherita

Rodelinzensoep

Spliterwtensoep

Pompoensoep met groene curry

Salade van zoete geroosterde wortelen

Salade met geroosterde pompoen en groene dressing

Pikant-zure dumplingsoep

Burrito met geroosterde groenten

Gegrilde worteltjes met yoghurt, dukkah en olie van wortelloof

Pittige roerbak met Thaise basilicum

Aardappeltaart met lente-ui en kaas

Pasta pesto met witte bonen en halloumi

Groentetajine met abrikozen

Komkommersoep met dille

Boerenkoolchips

Shakshuka uit het Midden-Oosten

Burritos met bonen en kaas

Dumpling noedelsoep

Kazige ovenschotel met witte bonen en tomaten

Mattar paneer

Boerenkoolschotel met cheddar en ei

Tofu met peper en zout

Kokoscurry-zoete aardappelsoep

Rijst uit de microgolfoven

Gebakken tofu met rode currypasta

Sinaasappelrolls

Chocolade soufflé taart

Crème brûlée van Earl Grey en chocolade

Romige pasta met kikkererwten, spinazie en rozemarijn

Sinaasappelsalade met venkel en olijven

Tomatensoep met gegrilde kaas

Knapperige gnocchi met spruitjes en bruine boter

Geglazuurde tofu met chili en steranijs

Gouden bietensoep (Borscht)

Paardenbloem-bieten salade

Gebakken citroenpudding

Krokante taco’s met champignons

7Up-cake

Sundae met warme pindakaas-toffeesaus

Farro en linzen met gekarameliseerde uien

Thaise currysoep

Misosoep

Tteokbokki met groene kool met kaas

Caesarsalade met spruitjes
