
Deze recepten komen uit de beste kookboeken die vorig jaar verschenen
Elke week selecteren we bij De Morgen een kookboek dat we in de kijker zetten. Sommige daarvan hebben ons hart gestolen, en krijgen een plekje op ons keukentablet. Deze recepten komen uit onze favorieten, allemaal boeken die verschenen in 2024.



Boterzachte short ribs, Korean style salsa verde

Spaghetti Casa Herman

Pad krapow met aubergine, sperziebonen en tofoe

Gouden laksa

Gemarmerde omelet met nam pla

Verena’s aardappelsalade

Helens bolognese

Saucijzenrollen in Duitse stijl met honingmosterd

Gegrilde steenvruchten met rozemarijn en rozensiroop

Gegrilde watermeloen en garnalen met feta en chilipeper

Hele, geblakerde aubergine met eidooier, tahin en chilisaus

Cheesecake met feta, basilicum & aardbeien in een glaasje

Groentelasagne zonder pasta met feta

Gekruide bladerdeegbootjes met lamsgehakt

Boterige gesmoorde groene groenten

Pappardelle met sticky sjalotten
