Ga naar de inhoud

Koken met Kobe op de camping: 3 simpele festivalrecepten van Kobe Desramaults

Wie graag festivals afschuimt, weet dat zo’n meerdaagse een serieuze hap uit je zomerbudget kan knauwen. Je smakt al een ruim bedrag op tafel voor de tickets en een extra vergoeding voor de camping. Om nog maar te zwijgen van je voornaamste uitgaven, hoogst noodzakelijk om het ochtendgloren te halen: eten en drinken. Want wie ook ter plaatse als volleerd bourgondiër door het leven wil gaan, ziet gegarandeerd nóg eens talloze euro’s verdwijnen. Of het nu om de nieuwste haute cuisine gaat op muziek/culifestivals als Tomorrowland of WECANDANCE met cava en pulled pork of ouderwetse alimentatie in de vorm van bier, frieten en pizza: beide doen geen deugd in de portemonnee. Wie zich dus een financiële kater wil besparen is slim en pakt gewoon zelf genoeg eten mee. Dat is nog steeds makkelijker dan liters drank voorbij de security proberen te sluizen. En omdat de dagen van Aïki-noedels, hotdogs en ravioli uit blik in tijden van culinaire finesse ver achter ons liggen, namen we sterrenchef Kobe Desramaults mee om te onderzoeken wat dan wél mogelijk is op de camping.