Carcasse Koksijde
Koksijde-
-
Prijs
-
Categorie
-
Michelin
-
Gepubliceerd07/07/2023
Als chef Seppe Nobels zelf niet achter het fornuis staat, schuift Seppe Nobels ook al eens aan bij een van de collega’s. Carcasse Koksijde is een van de favorieten.
“Ik word triest van het vlees in de supermarkt. Rundsvlees voor 8 euro per kilo, dat kan niet goed zijn. Niet voor je gezondheid, je weet dat er water en hormonen in zitten. Niet voor de veeboer, die er niets aan verdient. En evenmin voor het beest, dat slecht behandeld wordt. Minder maar beter, dat is de manier om vlees te consumeren. Je hebt het zeker niet elke dag nodig, maar we blijven wel carnivoren. Als je dus zin in vlees hebt, ga dan naar een goede beenhouwer, zoals Dierendonck, of naar zijn restaurant Carcasse. Geniet van vlees bij iemand die werkt met passie, die denkt aan het welzijn van de dieren en respect heeft voor het ambacht en voor de natuur.”