Ga naar de inhoud
Tagliatelle met zalm en kruidenkaas uit één pan
Kathleen Brenders

Tagliatelle met zalm en kruidenkaas

Door Kathleen Brenders

Vijf jaar geleden begon Kathleen Brenders met een blog (@metvijfaantafel) waarop ze eenvoudige recepten publiceerde voor gezinnen met een volle agenda. Zelf heeft Kathleen drie zonen en een drukke job, dus ze weet waarover ze spreekt.

Al snel bleek Kathleen met haar blog veel thuiskoks te inspireren, en zo verzamelde ze meer dan 100.000 volgers. Haar populairste recepten bundelde ze nu in een boek ‘Komen eten!’. Verwacht je aan snelle recepten, vaak gemaakt in één pan, en met populaire ingrediënten zoals pasta, zalm en rijst. Haar borden zien er smakelijk en aantrekkelijk uit, zonder dat er veel foodstyling aan te pas komt.

Over dit recept schrijft Kathleen in haar boek: “Dit gerecht met tagliatelle, zalm en kruidenkaas is echt een topper: lekker, makkelijk en niet gewoon snel klaar maar vliegensvlug! En dan vergeet ik het beste nog, namelijk dat je uiteraard ook bij dit recept weer maar één pan nodig hebt! Het is dankzij de tagliatelle uit het koelvak dat het ongeveer maar 10 minuten duurt om de pan op tafel te hebben. De tijd om koelverse pasta te garen is immers korter dan voor gedroogde pasta.”

Uit: Komen eten!, Kathleen Brenders, uitgegeven bij Borgerhoff & Lamberigts, 184 p., 27,50 euro, februari 2024