Ga naar de inhoud
Terug naar overzicht
Facebook
Facebook

Cucina Di Giò

Houthalen-Helchteren

Informatie

Weg naar Zwartberg 137/a1,
Houthalen-Helchteren
Routebeschrijving Bezoek website
Chef’s tip

Als chef Peppe Giacomazza zelf niet achter het fornuis staat, schuift Peppe Giacomazza ook al eens aan bij een van de collega’s. Cucina Di Giò is een van de favorieten.

“Ik ben heel blij dat wij op zondag sluiten; zo kan ik die avond naar Giovanni. Gio heeft een prachtige wijnkelder. Hij komt uit Calabrië en ik eet er graag de pasta Calabrese. Een typisch gerecht met nduja, pittige venkelworst en aubergine in tomatensaus, afgewerkt met een zachte kaas. Een van zijn signature dishes is ravioli tartufo, burro en rucola. Zachte, gevulde ravioli gecombineerd met de intense smaak van truffel en een romig boter-saliesausje, een smaaksensatie.”