
Recept categorie: Suikerarm
504 recepten


Tunesische tajine

Gepofte aardappels met spek, zure room + kaas

Viral krokante aardappelsalade

Witloofrolletjes

Dahl met geroosterde pompoen en mangochutney

Hong Jiao zi of dumplings met rode biet

Rillette van sardines

Witte bonen in een kruidige tomatensaus met feta

Parmezaanpuree met gepocheerd ei, paddenstoelen en salie-botersaus

Risotto met cantharellen en truffel

Zo bereid je de ultieme Zwitserse kaasfondue

Tortellini van kip met beurre blanc & champignons

Fazant met paddenstoelen, witloof en truffel

Sint-jakobsvruchten met salsa van pistache

Schelvissoep met venkel en courgette

Gnoc’ & cheese

Heerlijke tomatensoep (met kaasbroodjes om te doppen)

Snelle, simpele pizza’s (met je favoriete toppings)

Strata gevuld met spinazie en tomaat

Coq au vin blanc

Ossobuco à la Sam D’Huyvetter

Indiase curry met krokante hoevekip en gegrilde bloemkool

Kidneybonenbolo

Wittebonencrème met gegrilde bosui en salsa verde

Chili sin carne

Zeebaars van de bakplaat met venkel, aardappel & chilivlokken

Bloemkool met beurre noisette, polenta & sint-jakobsschelpen

Kokos-misosoep

Zalm in een romige tomatensaus met verse kruiden

Snelle tarte tatin met havermout

Grof campagnebrood (vegan)

Orzotto met pompoen en burrata

Blikvanger visburgertjes

Romige rigatoni uit de herfst

Risotto – Belgische mossel – sambal – kappers en oude Parmezaanse kaas

Garnalencocktailsalade met avocado

Mexicaanse tortilla’s

Verena’s aardappelsalade

Pasta alla Norma

Salade marocaine

Balletjes in witte saus 2.0

Paella op de BBQ

Brodetto all’Anconetana

BLT met porchetta

Mexicaanse tortillaschotel

Mosselen, ‘nduja, vierge tomaat en basilicum, parmigiano

Mosselen carbonara

Mosselen koken volgens recept van Sergio Herman

Hoevekip in twee bereidingen

Pizza bianco met groene asperge en burrata

Groene asperges met ricotta en look

Orzo uit één pan met bimi en burrata

Gegrilde zalmfilet met koriander-muntsalsa en coleslaw

Zeebrasem van de grill met kappertjesboter

Zwaardviskebab met tzatziki

Zomerse noedelsalade met gembervinaigrette

Cheesy ovenschotel met witte bonen en tomaten

Courgettesoep met kervelpesto

Pita met geroosterde groenten en groene tahinidressing

Latke met zure room en zeewierkaviaar

Courgettetaart

Bloemkoolmousse met krokante serranoham

Quiche met erwtjes, courgette en geitenkaas

Gekruide bladerdeegbootjes met lamsgehakt

Ravioli met daslook en paddenstoelen

Pappardelle met sticky sjalotten

Pesto eggs met feta

Breakfast quesadilla’s

Geroosterde mergpijp met gremolata

Barigoule

Artisjok

Tofuomelet

Toast met broccolispread en gekookt eitje

Knapperige taco’s met zwarte bonen en gegrilde paprika

Geroosterde pompoen met cashewcrème en knapperige kappertjes

Verse tortelloni cacio e pepe met krokante salie

Tomaten-auberginedip

Mexicaanse vissoep

Juicy mocktail met kombucha

Kalkoenballetjes met pastinaakpuree

Aardappelgratin met za’atarpesto en sumak-uitjes

Kalkoenrollade met look en rozemarijn

Eenvoudige geroosterde kalkoen

Ramen met paddenstoelenmix

Ramen met gefrituurde tofu

Filet americain

Vispannetje

Rijst | gambero rosso | bloedsinaasappel (Risotto con gambero rosso e arancia sanguinello)

Pasta | sardines | rozijnen | wilde venkel | marsala (Pasta alla sarde)

Gnudi (Dumplings met spinazie & ricotta)

Kofta in pitasandwiches (Arayes kafta)

Vegan lasagna

Groentenoedels met kalkoen, pindasaus en gepofte tomaatjes van Sandra Bekkari

Gepofte zoete aardappel met nacho’s en dip

Kipgehaktballetjes met ricotta in bouillon en orzo, crème fraîche & dille

Koreaanse aubergines met lente-uitjes & sesamrijst

Za’atar lamsgehaktballetjes met tomaat, bulgur & feta

Griekse gevulde puntpaprika met getakaas

Gebakken heilbot met gekruide kikkererwten en kruidensalade

Lamsgehakt met tomaten van Pascale Naessens

Lasagne met courgette van Pascale Naessens

Napolitaanse pizza met ricotta, courgette, aardappel en basilicumolie

Irish Mór oester – geitenkaas – basilicum – venkel

Gemarineerde hamachi – zwarte quinoa – cannelloni met zeesla

Zeeuwse mosselen – tijm – witbier

Soto a gogo (noedelsoepje in 15 minuten!)

Gegrilde spitskoolsteaks in decadente umamibotersaus

Tomaten- en olijventaartjes – Pomodoro torte

Pittige inktvissalade – Piccante insalate di calamari

Watermeloen met gepekelde gember-komkommersalsa

Kokkels met geuze

Gemarineerde inktvis

Saus voor bij de kalkoen

Linzensalade

Tajine met kip en citroen

Krokante courgettebloemen gevuld met geitenkaas

Balik Köftesi (gegrilde visballetjes)

Witte asperges met erwtencrème en dragonboter

Aardappelgratin met snijbiet

Gegrilde tomaten en uien met feta, harissa en pijnboompitten

Bladerdeegtaart met wortelen, feta en dukkah

Gepimpte ravioli met asperges

Pasta met aubergine, ansjovisbroodkruim en kappertjes

Kaas- en snijbietstengels

Samuel Levie’s favoriete vegan soep

Courgette met saffraanyoghurt

Pappardelle met mosselen

Vistaco’s

‘Kidsproof’ bloemkoolcurry

Samuel Levie’s favoriete kip- en bonengerecht

Pittige pastinaak

Linzenstoofpotje met gedroogde garnalen

Pompoen met knapperige tempeh

Misospitskool met omelet

Tikka masala met kokosrijst

Pipe rigate, carbonara, krab

Puree met karnemelk en garnalen

Vegan pindakaasdahl

Slaatje met gebakken Maultaschen

Warme gerookte zalm op de barbecue

Cevapi met tomaat, kaas en groenten

Edamame op drie wijzen

Shepherd’s pie met zoete aardappel

No mayo vissalade

Krokante spaghetti en kip in één pan

Hartige muffins met aardappelschil en blauwe kaas

Paddenstoelen, flespompoen, zure room

Superzachte courgettes met harissa en citroen

Gegrilde erwten en lente-ui met munt en taugé

Bietenburgers

Gegrilde vis met verse walnoot

Gnocchi, tomaat, radijs

Broccolicurry

Wilde bospaddenstoelen met geroosterde kip en speltotto

Madame-curry

Geroosterde bloemkool met pistache-yoghurt

Chilinacho’s met vegan kaas

Scandinavische ontbijtbowl

Pittig gekruide kippenpoten

Citroenzalm met romige dillesaus en knapperige prinsessenboontjes

Carpaccio van sint-jakobsvruchten en pompelmoes

Zeebaars met bospaddenstoelen en aardappelcrème

Spicy noedels met gehakt en paksoi

Oosterse noedelsalade met tomaat en puree van aubergine

Lasagne met snijbiet

Pasta cacio e pepe

Pasta alla norma

Dip van ricotta, kruiden en knoflook

Kip met 40 tenen knoflook

Gepofte wintergroenten en aardappelen

Kalkoenbillen met (en zonder) vulling

Oldskool minivideetjes met mosselen en kabeljauw

Sablés van Parmezaanse kaas

Aardappelstamppot met garnaaltjes en beurre noisette

Groene smoothie met spinazie, komkommer en zeesla

Snel mosselsoepje met lamsoor en zeesla

Carpaccio van tomaat met burrata, olijfpoeder, zeewierpesto en zeevenkel

Kabeljauwballetjes niçoise

Croque met appel, kaas en spek

Gegrilde groene asperges met sinaasappel

Kip met bier en rum op de barbecue en wittekoolsalade

Lamsvlees met gegrilde aubergine

Canneloni van geroosterde paprika met amandelvulling

Zomers stoofpotje met aardappelgnocchi

Balletjes met labneh en geroosterde worteltjes

Runderspiezen van de grill met rode chimichurrisaus

Ingelegde komkommers

Pimentónburgers

Supermarkt hotpot

Tofusteak met shiitakes

Gestoofd konijn uit de oven

Chocoladespread met kikkererwten

Lazy crayfish

Holishkes: gevulde koolrolletjes

Gefermenteerde citroenen

Witte selder en balletjes in tomatensaus

Kip met curry en tomaat

Geitenkaassalade met bramen, rode biet en za’atar

Toast met sumak, tomaat & knoflook met labneh

Warm-gerookte zalm met aardappelen en dille

Geroosterde bloemkool met wortelhummus

Gebakken spek met gembersaus (Buta shogayaki)

Zomerse moestuintaart

Rivierkreeftsalade met radijs, appel, maanzaad en zure room

Gebakken aardappels met rozemarijn en sumak

Vietnamese taco’s met linzen

Zomerse bloemenrolletjes

Chinese gebakken quinoa met pittige knoflook-sesamolie

Pestokip met zomergroenten

Lamsschenkels met kaneel

Groentesoep uit de oven met brood en salie

Blauwekaaskroket

Kip-champignonkroket

Du pyaza (lamskebab)

Thermossoep

Langzaam gegaarde zalm met citrus en kruidensalade

Hummus met walnoot en rode paprika

Groentechili

Palestijnse kippenpastei

Rigatoni met gehaktballetjes

Pittige linzensoep

Pokébowl met gemarineerde tempé

Ovenschotel van broccolipuree, groene groenten en kalfsgehakt

Tahinsaus met groene kruiden

Zalmburger met guacamole

Coupe dame blanche met supersimpel bananenijs

Taboulé van bloemkool

Gegrilde slaharten met groenekruidenmayonaise

Kroketjes van varkenswang

Gegrilde vis met kurkuma

Knapperige koolsalade met koriander en cashewnoten

Bietenspread

Salade van gegrilde groentes, burrata en perzik

Midden-Oosterse wraps met zoete aardappel

Vijftig tinten groen

Salade van knapperige boerenkool, bulgur en granaatappel

Shakshuka met paprika, tomaten en eieren

Snelle quiche, broccoli, gorgonzola en walnoot

Varkensspiering met zwarte pens en appel

Traag gegaard buikspek

Runderlende met schorseneren en rundertartaar met witloof

Sashimi van zeebaars met bulgur

Chinese spareribs / Zhongshi paigu

Vietnamese loempia’s / Cha giò

Aspergetaart met Comté

Geitenkaasdip met kruiden en gepofte knoflook

Panzanella

Aardappel-roggepizza met rozemarijn en lardo

Agu jjim

Garnalen met ananas / Ana chinghri

Knoflook-gemberpasta

Garam masala

Kip pakora

Paddenstoelen met worst en rigatoni

Citrusvinaigrette

Koolrabi met citrus, rucola, maanzaad en crème fraiche

Rauwe pompoen met boter, pecannoten en krenten

Geroosterde bietensalade

Salade van quinoa en gerookte makreel

Burrata en gebrande sinaasappel

Kabeljauw met bieslook & worchestershireboter

Uiensoep met Guinness

Krokante haas met bloemkool en kappertjes

Hazelnoot-knolselderijsoep

Speels dessertje met aardbeien en kokos

Circuseieren

Cowboysalade

Meteoorballen

Pasta carbonara

Spaghetti met pompoen en hazelnoten

Limabonen cacio e pepe

Pekesstoemp met buikspek

Wildragout met wintergroenten en knolselderpuree

Porchetta à la Black Smoke

Komkommer en courgette met blauwe bessen

Artisjok met noordzeekrab, basilicum, yoghurt en tomaat

Licht gepekelde kabeljauwrug met roze rabarber en cottagecheese

Meneer Griezels baardhapjes

Snoskommers

Vogelpastei

Konijn met pruimen met paddenstoelsaus

Aardappelen met spekblokjes en zuurkool

Romeinse sla met garnalen en zure groenten

Op een steen geroosterd lamsvlees met hasselbackaardappelen, boerenkool en dragonsaus

Zuurdesemtoast met twee soorten beleg

Superzaadcrackers met zongedroogde tomaten

Vegan lasagne met spinazie

Gegratineerde hespenrolletjes met witloof à la Sana

Spaghetti courgetti met paprikasaus en Berloumi

Gevulde courgettebloemen

Olijfbrood met courgettebloemen

Tempura van courgettebloem

Aspergesoep

Aspergeslierten met kerstomaten

Salade met aardbei en quinoa

Radijs op pompernikkel

Lenterol met radijs

Garnaalkroketten

Witlooftaart met bloemkool en venkel

Salade met witloof, appel en pruim

Witloofsap

Risotto met radicchio en rode wijn

Gestoomde en gegrilde radicchio

Salade met rauwe radicchio

Rabarber op bladerdeeg

Boterham met rabarber en feta

In smout gebakken Mangalica-koteletjes

Mangalica-burgers

Varkensrillette

Bloody virgin carrot

Keiems bloempje met pompoen en bloemen

Quiche van pastinaak met mierikswortel en mosterdblad

Zuiderse asperges met een Vlaamse toets

Gelakte slaharten

Alicha (groentestoofpotje)

Sabzi

Ashak

Salade van ui in zoutkorst, kikkererwten en spruitjes

Romige bloemkoolsoep met harissatomaten

Wittebonensoep met kalkoengehakt en groenten

Parmigiana met portobello’s

Gebakken kip met ranchdressing

Pompoensoep en plattekaas met kruiden en zaden

Garnaalcocktail met groene kruiden

Hertenkalf met panade van kruiden, hazelnoot en parmezaan

Pompoen uit de oven met specerijen en plattekaas met kruiden en zaden
