
Hoofdgerecht
708 recepten


Flammkuchen

Ovenschotel met kalfsballetjes

Hakims tajine met kefta, tomaat en eieren

Groene kokos-shakshuka

Platbrood met halloumi, limoen-mais en harissa-yoghurt

Tahinnoedels met zoete aardappel en mango

Geroosterde zalm met amandelsalsa

Scampi diabolique

Lamsköfte

Gevuld witloof

Tunesische tajine

Green beef curry

Kip parma met balsamicotomaten

Witloofrolletjes

Dahl met geroosterde pompoen en mangochutney

Pokébowl

Witte bonen in een kruidige tomatensaus met feta

Parmezaanpuree met gepocheerd ei, paddenstoelen en salie-botersaus

Tex mex ovenschotel

Zweedse balletjes

Tartiflette

Gevulde kwartel met marmelade en whisky

Groene eieren met halloumi en kruiden

Parmentier van gevulde kalkoen (of hoe je restjes kalkoen verwerkt)

Risotto met cantharellen en truffel

Zo bereid je de ultieme Zwitserse kaasfondue

Masterclass Hendrik Dierendonck: zo maak je gevulde kalkoen

Wontonravioli met ricotta, pompoen en walnootcrumble

Stoofpotje van paddenstoelen, dadels en gorgonzola met filodeegkrokantje

Wellington van hazenrug met wildsaus, veenbessen en feestelijke bijgerechten

Paddenstoelen wellington

Geroosterde bloemkool met dukkah & granaatappelpitten

Fazant met paddenstoelen, witloof en truffel

Gnoc’ & cheese

Krokante aubergine-schnitzel

Boterzachte short ribs, Korean style salsa verde

Snelle, simpele pizza’s (met je favoriete toppings)

Spaghetti Casa Herman

Visstoof

Strata gevuld met spinazie en tomaat

Sloppy Joes

Coq au vin blanc

Ossobuco à la Sam D’Huyvetter

Indiase curry met krokante hoevekip en gegrilde bloemkool

Pestolasagne met butternut en champignon

Chicon gratin met ballekes

Ballekes met kriekskes en polenta

Luikse ballen met biersaus en groene sla

Pad krapow met aubergine, sperziebonen en tofoe

Gouden laksa

Gebakken groene groenten met krokante rijst en soja-gemberdressing

Gemarmerde omelet met nam pla

Kidneybonenbolo

’Ndujabonen met hot honey

Ovenschotel met venkel, prei en gorgonzola

Waterzooi ‘Sammie style’ (met BBQ-worst, gerookt spek en kippenbillen)

Pindakaascurry met bloemkool en kikkererwten

Zeebaars van de bakplaat met venkel, aardappel & chilivlokken

Kokos-misosoep

Geroosterde kip met venkel en sinaasappel

Zalm in een romige tomatensaus met verse kruiden

Blikvanger visburgertjes

Romige rigatoni uit de herfst

Risotto – Belgische mossel – sambal – kappers en oude Parmezaanse kaas

Hartige tomatentaart met venkelzaadolie

Mexicaanse tortilla’s

Helens bolognese

Spaghetti carbonara met courgette en knoflook

Pasta alla Norma

Tajine mrouzia, met lam, rozijnen en saffraan

Balletjes in witte saus 2.0

Flatbread met burrata

Salade van ingemaakte groenten en gehaktballetjes met sojaglazuur

Kiptaco’s, mango + avocado met limoencrema

Provençaalse halloumi of kabeljauw

Bloemkool met paprikadip en kruidige dressing

Gevulde puntpaprika’s

Paella op de BBQ

Zomerse couscous

Brodetto all’Anconetana

Insalata di polpo

Mexicaanse tortillaschotel

Pasta al ragu (inspired) met gekonfijte parelhoenbout

Mosselen koken volgens recept van Sergio Herman

Katernoedels met smeuïge pinda-sojasaus

Hoevekip in twee bereidingen

Hele, geblakerde aubergine met eidooier, tahin en chilisaus

Paddenstoelenburger

Smashburger

Visburger

Pizza bianco met groene asperge en burrata

Groene asperges met ricotta en look

Orzo uit één pan met bimi en burrata

Gegrilde zalmfilet met koriander-muntsalsa en coleslaw

Zeebrasem van de grill met kappertjesboter

Zwaardviskebab met tzatziki

Smashed cheeseburger met rode miso-sriracha-aioli

Zomerse noedelsalade met gembervinaigrette

Cheesy ovenschotel met witte bonen en tomaten

Pita met geroosterde groenten en groene tahinidressing

Gehaktballetjes in tomatensaus met Parmezaan-pistachecrumble

Quiche met erwtjes, courgette en geitenkaas

Boterbonen met zongedroogde tomaten en zure room

Groentelasagne zonder pasta met feta

Lahmacun (Turkse pizza)

Boterige gesmoorde groene groenten

Pappardelle met sticky sjalotten

Pompoencecina met kappertjes-limoenchutney

Snelle Indiase peulvruchten-dahl met spinazie

Sticky tofu

Geroosterde mergpijp met gremolata

Halloumi bake met tomatensaus

Knapperige taco’s met zwarte bonen en gegrilde paprika

Snelle harira

Kipsaté met cashewnoten, broccoli en noedels

Wonton-noedelsoep uit de vriezer

Snelle sobasalade

Koreaanse stoofpot met kimchi en zijden tofu

Gnocchi met spinazie en pesto

Kabeljauw met kruidenkorst

Scampi in curry met paksoi

Tagliatelle met zalm en kruidenkaas

Groente-mihoensalade

Verse tortelloni cacio e pepe met krokante salie

Zweedse hotdogs – Korv med bröd

Zweedse kipkerrie – Flygande Jacob

Bloemkoolmacaroni met gochujang

Pakistaanse biryani met kikkererwten

Kip tikka masala

Mexicaanse vissoep

Tajine met kikkererwten en gedroogde vijg

Kalkoenballetjes met pastinaakpuree

Aardappelgratin met za’atarpesto en sumak-uitjes

Moussaka

Pulled kalkoen

Kalkoenrollade met look en rozemarijn

Eenvoudige geroosterde kalkoen

Ramen met paddenstoelenmix

Ramen met gefrituurde tofu

Ramen met gelakte zalm & komkommer

Fondue van vier kazen en crumble van Grisonvlees

Filet americain

Vispannetje

Stoofvlees met Duvel en frietjes

Romige gepofte-knoflookpasta met oregano-olie

Rijst | gambero rosso | bloedsinaasappel (Risotto con gambero rosso e arancia sanguinello)

Duif | amarenakersen | cognac | pistaches | radicchio (Piccione con amarena)

Pasta | sardines | rozijnen | wilde venkel | marsala (Pasta alla sarde)

Stoofschotel van runderschenkel & peperkorrels (Peposo)

Kofta in pitasandwiches (Arayes kafta)

Vegan lasagna

Pad thai (Geroerbakte rijstnoedels met gedroogde garnalen en taugé)

Salade met gebakken ei (yum khai dao)

Kurkuma-eieren met tamarinde en sjalotten

Coq-au-vin met aardappelwedges, spek en champignons

Mexicaanse traybake met zoete-aardappelwedges, cheddar en fris sausje van Sandra Bekkari

Groentenoedels met kalkoen, pindasaus en gepofte tomaatjes van Sandra Bekkari

Kruidige shoarma van oesterzwam met tahinisaus en gemarineerde rode ui

Crispy taco’s met bouillon

Ossobuco van Jeroen Meus

Gehaktbrood met boontjes en aardappelen van Jeroen Meus

Vol-au-vent van Jeroen Meus

Spinazie- en chermoulataart

Forel in zoutdeeg

Sardine puttanesca

Kipgehaktballetjes met ricotta in bouillon en orzo, crème fraîche & dille

Koreaanse aubergines met lente-uitjes & sesamrijst

Za’atar lamsgehaktballetjes met tomaat, bulgur & feta

Griekse gevulde puntpaprika met getakaas

Smeuïge pasta met courgette en venkel

Gebakken heilbot met gekruide kikkererwten en kruidensalade

Gepofte aardappelblini met ‘gravad lax’ van Atlantische zalm met chartreuse en verse kruiden

Coquille – bloemkool – kaviaar – ajo blanco

Gemarineerde hamachi – zwarte quinoa – cannelloni met zeesla

Varkenswang ‘Duke of Berkshire’ – tomaat en frisse kruidensalade

Gekonfijte roggevleugel met paprika en kappertjes

Zomerse paella

Pladijs – broccoli bbq – beurre blanc miso

Paling in ’t geel

Gebrande rode mul – gepekelde venkel – jus van langoustine

‘No-waste’-broccoli panna cotta

Schelvis, scheermes en groene asperge

Tarte Tomaat

Fondant aardappel – saus van gepofte look – venkel en sesam

Viskofta in tomaat- en kardemomsaus

Zomerse groentenstoofpot – Ciambotta

Tomaten- en olijventaartjes – Pomodoro torte

Pittige inktvissalade – Piccante insalate di calamari

Reeragout met gegratineerde aardappelpuree

Wildpizza met bolognese van wild zwijn

Tajine met kip en citroen

Kip met zwartebonensaus

Krokante courgettebloemen gevuld met geitenkaas

Balik Köftesi (gegrilde visballetjes)

Tex-mex-taco’s

Tomaat-bonendip met daslooksaus

Gestoomde teriyaki-aubergine met sushirijst

Zoetzure wontonsoep

Gepimpte ravioli met asperges

Garnalenbolognese

Pasta met aubergine, ansjovisbroodkruim en kappertjes

Misonoedels met kip

Courgette met saffraanyoghurt

Pappardelle met mosselen

Vistaco’s

‘Kidsproof’ bloemkoolcurry

Samuel Levie’s favoriete kip- en bonengerecht

Pittige pastinaak

Linzenstoofpotje met gedroogde garnalen

Blauwe kaas met gestoofde venkel

Pompoen met knapperige tempeh

Misospitskool met omelet

Tikka masala met kokosrijst

Pipe rigate, carbonara, krab

Puree met karnemelk en garnalen

Vegan pindakaasdahl

Slaatje met gebakken Maultaschen

Warme gerookte zalm op de barbecue

Cevapi met tomaat, kaas en groenten

Shepherd’s pie met zoete aardappel

Krokante spaghetti en kip in één pan

Paddenstoelen, flespompoen, zure room

Bietenburgers

Gegrilde vis met verse walnoot

Köttbullar

Broccolicurry

Wilde bospaddenstoelen met geroosterde kip en speltotto

Lauki en kip

Madame-curry

Rijst met wasabizalm

Venkelpasta

Thaise rode curry met kip / Kaeng kai

Pikante soep met chili, citroengras, galanga – Tom yam khung

Pittig gekruide kippenpoten

Citroenzalm met romige dillesaus en knapperige prinsessenboontjes

Stoofvlees met Hasseltse speculaas

Kip op bierblik

Zeebaars met bospaddenstoelen en aardappelcrème

Spicy noedels met gehakt en paksoi

Gegrilde kipsalade (Yum Gai Yang)

Colakip

Oosterse noedelsalade met tomaat en puree van aubergine

Lasagne met snijbiet

Pasta cacio e pepe

Pasta alla norma

Kip met 40 tenen knoflook

Kalkoenbillen met (en zonder) vulling

Oldskool minivideetjes met mosselen en kabeljauw

Aardappelstamppot met garnaaltjes en beurre noisette

Snel mosselsoepje met lamsoor en zeesla

Kabeljauwballetjes niçoise

Halloumi met appel en granaatappel

Kip met bier en rum op de barbecue en wittekoolsalade

Lamsvlees met gegrilde aubergine

Canneloni van geroosterde paprika met amandelvulling

Zomers stoofpotje met aardappelgnocchi

Balletjes met labneh en geroosterde worteltjes

Runderspiezen van de grill met rode chimichurrisaus

Pimentónburgers

Supermarkt hotpot

Tofusteak met shiitakes

Gestoofd konijn uit de oven

Terriyakibowl

Larb

Lazy crayfish

Witte selder en balletjes in tomatensaus

Kip met curry en tomaat

Geitenkaassalade met bramen, rode biet en za’atar

Warm-gerookte zalm met aardappelen en dille

Gebakken spek met gembersaus (Buta shogayaki)

Japanse hamburgers

Zomerse moestuintaart

Vijgen met yoghurt, honing en kruim van geroosterde gerst

Rivierkreeftsalade met radijs, appel, maanzaad en zure room

Vietnamese taco’s met linzen

Zomerse bloemenrolletjes

Chinese gebakken quinoa met pittige knoflook-sesamolie

Pestokip met zomergroenten

Lasagne met snijbiet en aubergine

Lamsschenkels met kaneel

Du pyaza (lamskebab)

Gehaktschotel met kriekskes

Langzaam gegaarde zalm met citrus en kruidensalade

Groentechili

Palestijnse kippenpastei

Rigatoni met gehaktballetjes

Pokébowl met gemarineerde tempé

Ovenschotel van broccolipuree, groene groenten en kalfsgehakt

Scampi in whiskey met geroosterde tomaat

Zalm met soja-honingsaus, asperges en sugarsnaps

Zalmburger met guacamole

Deense hotdogs

Gegrilde vis met kurkuma

Knapperige koolsalade met koriander en cashewnoten

Hakka-noedels met varkensvlees en Thaise basilicum

Salade van gegrilde groentes, burrata en perzik

Midden-Oosterse wraps met zoete aardappel

Vijftig tinten groen

Salade van knapperige boerenkool, bulgur en granaatappel

Snelle quiche, broccoli, gorgonzola en walnoot

Varkensspiering met zwarte pens en appel

Traag gegaard buikspek

Runderlende met schorseneren en rundertartaar met witloof

Sashimi van zeebaars met bulgur

Chinese spareribs / Zhongshi paigu

Thaise kip cashew / Gai pad med mamuang Himmapan

Panzanella

Pieterman met bleekselderij

Hondshaai met champignons

Aardappel-roggepizza met rozemarijn en lardo

Schelvis met witlof

Vlaswijting met boerenkool

Daeji galbi

Agu jjim

Garnalen met ananas / Ana chinghri

Kip pakora

Paddenstoelen met worst en rigatoni

Koolrabi met citrus, rucola, maanzaad en crème fraiche

Rauwe pompoen met boter, pecannoten en krenten

Gegratineerde hespenrolletjes met selder en aardappel-kaassaus

Stamppot van andijvie met kippen- of groenteschnitzels en radijzensalsa

Sergio Hermans aubergine parmigiana

Kabeljauw met bieslook & worchestershireboter

Gort, pompoen en paddenstoelen

Krokante haas met bloemkool en kappertjes

Cowboysalade

Meteoorballen

Pasta carbonara

Spaghetti met pompoen en hazelnoten

Limabonen cacio e pepe

Pekesstoemp met buikspek

Wildragout met wintergroenten en knolselderpuree

Porchetta à la Black Smoke

Meneer Griezels baardhapjes

Vogelpastei

Konijn met pruimen met paddenstoelsaus

Aardappelen met spekblokjes en zuurkool

Op een steen geroosterd lamsvlees met hasselbackaardappelen, boerenkool en dragonsaus

Hotdogs met verschillende garneringen

Tarte tatin met prei

Vegan lasagne met spinazie

Gegratineerde hespenrolletjes met witloof à la Sana

Spaghetti courgetti met paprikasaus en Berloumi

Asperges met zalm en zeekraal

Salade met aardbei en quinoa

Garnaalkroketten

Witlooftaart met bloemkool en venkel

Risotto met radicchio en rode wijn

In smout gebakken Mangalica-koteletjes

Mangalica-burgers

Gestoofde paddenstoelen met cottagecheese en spinazie

Quiche van pastinaak met mierikswortel en mosterdblad

Gelakte slaharten

Tibs (Afrikaanse stoverij)

Alicha (groentestoofpotje)

Salade van ui in zoutkorst, kikkererwten en spruitjes

Qabili

Gekonfijte eendenbout met walnoten en knolselder

Wittebonensoep met kalkoengehakt en groenten

Parmigiana met portobello’s

Gebakken kip met ranchdressing

Hertenkalf met panade van kruiden, hazelnoot en parmezaan

Broodpudding met ham en kaas

Geroosterde kip met dragon en cognac

Orecchiette met mais, jalapeño, feta en basilicum

Honingkip met sjalotjes

Knoflook-gemberkip met koriander en munt

Gebakken risotto met bladgroenten en erwten

Pittige citrussteak

Hartige taart met butternutpompoen en kaas

Napolitaans paasbrood (casatiello)

Kruidige pilaf met paddenstoelen en abrikozen

Toad-in-the-hole met gehaktballetjes

Gebakken tagliatelle met kikkererwten en tomatenolie met gerookte chipotle

Grote couscouscake met een saus van geroosterde paprika

Kimchi carbonara

Krokante kip met pepperoni

Geroosterde wortels met sjalotten, mozzarella en pikante broodkruimels

Noedels met spruitjes, mango en chili

Chepa vepudu (gefrituurde vis)

Kip stroganoff

Tikka van vis met spinazie uit de oven

Pasta met butternutpompoen en beurre-noisettebroodkruimels

Gestoofde tofu in soja met paksoi

Garnalen, tomaten en feta uit de oven

Thaise soep met gehaktballen van kip

Eenpansgerecht met kippendijen, mais en kokosroom

In gochujang geglazuurde aubergine met gebakken lente-uitjes

Sobanoedels met zalm en ponzusaus

Gestoofde tofu in kokos en karamel

Pizzakip

Worst, paprika en tomaten uit de oven

Gekonfijte prei met linzen, citroen en room

Kip met citroenpasta

Sobanoedels met gemberbouillon en knapperige gemberkruimels

Zoete, pittige ribbetjes met komkommer en koriander

Zalm met Thaise basilicum en bruine boter

Snelle spaghetti

Risotto met prei en pangrattato

Enchiladapan met butternut en zwarte bonen

Pittige roerbak met Thaise basilicum

Gepaneerde portobello-cheeseburger

Wintersalade met geroosterde spruitjes, venkel en parmezaancrème

Miso-polenta en tofu met zwarte pepersaus

Gnocchi met pompoen en za’atar-pesto

Groentecurry met knapperig filodeeg

Pizza met geroosterde pompoen, salie en limoen

Geroosterde pompoen met chiliboter en pastinaakpuree

Crispy oesterzwam met furikakerijst en ei

Butternutcurry met paneer

Pasta uit de oven met aubergine, drie kazen en croutons

Krokante wrap met kip en kool

Zwartebonenchili met maisbrood

Risotto met ‘Nduja en mosselen

Vis in tomatensaus met harissa

Spaghetti met venkel en pangrattato

Taco’s met koningsoesterzwam en maissalsa

Gnocchi met gebakken kerstomaat, halloumi en croutons

Hartige cavaillonsalade

Burrito met pulled jackfruit en frisse komkommersalade

Geroosterde aardappels met venkel en chili-venkelzaadolie

Thaise kipsalade

Pilav met kurkumaromanesco, zalm en tahin-yoghurtsaus

Sobanoedels met aubergine en krokante noten-en zadentopping

Hummus met gebakken venkel en lamsgehakt

Penne met tomatensaus en twee soorten ricotta

Spaghetti cacio e pepe met broccoli

Curry van geroosterde aubergine, paprika en tomaat

Polenta met pompoen en crunchy salie

Krokant gebakken zeebaars met parelcouscous

Dandan-noedels met sesamsaus

Risotto met waterkers en sint-jakobsvruchten

Paddenstoelenlasagne met pesto en mascarpone

Linzendahl met boekweit en chhonk

Geroosterde kool met cashew-porcinisaus

Platbrood met paprikacrème

Thaise zalmsalade

Gevulde Turkse pepers

Gevulde auberginerolletjes

Kimchi fried rice

Kikkererwtenstoofpot

Tortilla van pastinaak met kruidig lamsgehakt

Inktvis met shiitake en limoen

Zomerpasta met zwaardvis

Scheermessen met chorizo en tuinbonen

Onglet met krokant gebakken oesterzwam en pansaus

Kokkels met ‘nduja

Salade met kip, watermeloen en Thaise dressing

Lenterolletjes met spicy dipsaus

Taco met geroerbakte kikkererwten

Pasta puttanesca

Polenta met broccoli, erwtjes en salsa verde

Gekonfijte tomatencouscous

Pizza bianca met spinazie en salsiccia

Fritters van zoete aardappel

Groene kool met worst en kokos

Geroosterde groenten met chermoula, couscous en halloumi

Kip uit de oven met rozijnen en amandelen

Risotto van scampibouillon

Curry met bloemkool en aardappel

Thaise rundssalade met wintergroenten

Temaki

Boerenkoolsalade met peer en pecan

Merguez met auberginesaus

Thais roerei

Geroosterde wortels met kaneel en dadels

Linguine met mascarpone en champignons

Rigatone met pistachepesto

Thuisgemaakte crunchwrap

Restjescurry met crunchy topping

Pasta met venkel, worst en venkelzaad

Pompoen met ansjovisvinaigrette

Perfect geroosterde aardappelen

Panzanella

Vispakketje met geplette krieltjes en gremolata

Groene curry met asperges

Zoete aardappel met harissa-zure room en lamsgehakt

Linguine met citroensaus, sugarsnaps en broodkruim

Komkommer-bloemkoolsalade met tahinicrème en halloumi

Gebakken rijst met spiegelei

Crispy gebakken kabeljauw met kruidige beurre noisette

Aspergesalade met nieuwe patatjes en spek

Prinsessenboontjes met bagna càuda en hazelnoten

Hartige taart met lente-ui

Eenpansgerecht met orzo

Gebakken venkel met parelcouscous en merguez

Champignon-gehaktballetjes in tomatensaus

Bloemkoolpastinaakcurry

Wintergroenten met misoboter en zalm

Pompoenrisotto

Shortcut pho

Marokkaanse groenten met couscous en harissayoghurt

Lauwwarme caesarsalade

Noedelroerbak

(on)Mexicaanse taco’s

Sint-jakobsvruchten met citroensaus en bloemkoolpuree

Bonen met tonijn

Diepvriesvriendelijke enchilada’s

Lasagne in een handomdraai

Linzendahl met kokos en spinazie

Pittige shakshuka

Kip marbella

Thaise mosselen

Gehaktschotel uit de oven

Voorraadkastpasta met sardines

1x koken, 3x eten

Beyond Burger met truffelveganaise

Hartige boekweitpannenkoeken

Falafel

Voorraadkastcurry

Carbonara rossa

Misonoedels met shiitake

Kleverige sweet chili tofu

Tomatentaart

Miso-paddenstoelen met sesamnoedels

Paling met currymayo en zoetzure bloemkool

Gelakte paling op zijn oosters

Chimichurri

Pizza met ansjovis

Witloof met kaas en ham

Nobashi en venkel

Vermout-vongole

Aardpeer met vermout

Spitskool en gekonfijte eendenbout

Spitskoolsalade met gijonettes

Spitskool met algenboter

Crosnes met eendenborstfilet

Zesrib in hoeveboter

Zuurdesem met paté

Hopscheuten met gefrituurd ei

Steenbolk met hopscheuten

Hopscheuten met ossenstaart

Carpaccio van aardpeer

Puree van aardpeer

Prei met kaassaus

Prei met spelt

Lamsschouder

Lamscurry

Ename-sabayon met steenbolk

Varkenswang met Adriaen Brouwer

Tofu en paksoi met gember-tahinsaus

Risotto met butternut

Porchettakoteletten

Scampi ‘Big Mama’ op een bordje hummus

Curry van winterpompoen en wilde paddenstoelen

Spiegelei en toast met mosterd, krokante ham en red-eye gravy

Pasta carbonara met een salade van tomaat en lente-ui

Spaghetti met gehaktballetjes in tomatensaus

Memelita met chicken tanga

Hondshaai met zeekraal en mierikswortelpuree

Steenbolk in zoutkorst

Vispapillot met knorhaan, paksoi en shiitake

Misokatsu

Failproof falafels

Geroosterde kip met olijven en dadel

Voorraadkastkoken met kikkererwten en chorizo

Vistaco’s met pico de gallo

Gestoomde mosselen met knoflook en peterselie

Maccheroni guanciale pecorino di Talamello

Tortellini in brodo

Tagliatelle al ragù

Kippendijen met beurre-noisettemais

Pittige pasta met kerstomaten

Pasta met een pesto van pompoenpitten

Salade met gegrilde zalm

Pasta met garnalen en mais

Gochujangnoedels

Tofu alla Milanese

Misokip met radijsjes en limoen uit de oven

Kippenragù met rozemarijn

Kipkefta in tomatensaus

Basmatirijst

Kippenboutjes met mosterd-kruidenkorstje

Gebakken feta met broccolini, tomaten en citroen

Zalm met pindakaasglazuur en sperziebonen

Tofu met hete lente-ui-olie

Mosselen met witte bonen, knoflook en rozemarijn

Tofu met barbecuesaus

Gebraden kip

Rundvlees negimaki

Romige citroenpasta

Stoofpot van zwarte bonen en chorizo

Worteltaart met ricotta en feta

Geglazuurde tofu met groene curry

Chilinoedels met koriander

Boerenkoolpasta

Kip met kurkuma en sinaasappel

Worstjes met gekarameliseerde sjalotten en appels

Pasta met pompoen, boerenkool en beurre noisette

Pulled pork

Gebakken kippendijen met peterselie en citroen

Geroosterde kippendijen met pittige abrikozen en wortels

Geroosterde kip met krokante paddenstoelen

Gemakkelijke kung pao-kip

Krokante varkensschnitzel

Gevulde pastaschelpen

Krokante gnocchi met scampi’s

Kalkoen-ricottaballetjes

Pikante worst met pompoen uit de oven

Geroosterde kippendijen met winterpompoen

Pasta met pompoen, bruine boter en broodkruim

Zalm met ahornglazuur

Huli huli-kip

Rozemarijn-knoflookkip met gnocchi uit de oven

Geroosterde spruitjes met honing, amandelen en chili

Orzo met spinazie en feta

Ovenpasta met worst en ricotta

Fettuccine Alfredo met crispychiliolie en spinazie

Zalm en broccoli uit de oven met sesam en gember

Gegrilde garnalen met chili en knoflook

Geroosterde butternut met kikkererwten en honing

Spaghetti al limone met garnalen

Jorim met tofu en champignons

Lamscassoulet met bonen

Kokosrijst met kip

Kung pao-bloemkool

Griekse kip met feta en komkommer

Pasta amatriciana

Eenpansgerecht van groentebiryani

Risotto met kastanjes

Gebraden kip met ahornboter en rozemarijn

Rokerige linzenstoofpot met prei en aardappelen

Witte bonen met rozemarijn, gebakken uien en tomaten

Salade met kip en kruiden en nuoc cham

Eenpansgerecht met rijst en bonen

Ovenschotel met kip, tomaten, pancetta en mozzarella

Boterige citroenpasta met amandelen en rucola

Gebakken vis met champignons en gember

Varkenskotelet met boerenkool en dadels

Pasta met aubergine en parmezaan

Pasta met gekarameliseerde kool en walnoot

Pizza margherita

Zalm in groene kerrie met kokosrijst

Gebakken vis met citroenpesto

Citroenige kip met spruitjes uit de oven

Stoofpot met verse en wilde champignons

Boerenkoolsoep met aardappelen en worst

Chilisoep met kalkoen

Pikant-zure dumplingsoep

Burrito met geroosterde groenten

Pittige roerbak met Thaise basilicum

Aardappeltaart met lente-ui en kaas

Pasta pesto met witte bonen en halloumi

Groentetajine met abrikozen

Shakshuka uit het Midden-Oosten

Gelakte ham met ananas

Burritos met bonen en kaas

Kip met zure room en ui

Pizza Hawaï

Clay pot rijst met kip en worst

Eenpansgerecht met krokante kip en kikkererwten

Chili

Knapperige noedels uit de pan met geglazuurde tofu

Pho Ga (Vietnamese noedelsoep)

Citroenige Griekse kip, spinazie en aardappelstoofpot

Gebakken rijst met spek, ei en kaas

Gember-limoenkip

Kip met kurkuma, zwarte peper en asperges

Zalm met knoflookboter en tomatenpasta

Gebakken gehaktballen met kip en feta

Kazige ovenschotel met witte bonen en tomaten

Mattar paneer

Krokant gebakken vis met verse tartaarsaus

Ricotta pasta alla vodka

Cajun zalm in de oven

Koreaanse gehaktballen

In de oven geroosterde kip shawarma

Romige eenpanspasta met kip en champignons

Boerenkoolschotel met cheddar en ei

Sesam-zalmbowl

Japans eenpansgerecht met kip en rijst

Maistaco’s met garnalen

Kaascracker kipfilet

Linguine met mosselsaus

Tofu met peper en zout

Geroosterde vis en broccolini met tamarinde en zwarte peper

In boter gepocheerde garnalen met dillemayonaise

Gestoofde ribbetjes met pinda en ansjovis

Romige kip met lentegroenten

Saladepizza met witte bonen en Parmezaanse kaas

Joods-Amerikaans stoofvlees

Nihari (stoofpot van gekruide ossenstaart)

Stoofschotel met varkensvlees en kool

Romige sint-jakobsschelpen met verse tomatensaus

Romige pasta met kikkererwten, spinazie en rozemarijn

Gebraden kip met groenten

Italiaanse soep met kalkoengehaktballen

Franse uiensoep

Kikkererwtenstoofpot met orzo en groenten

Moqueca (Braziliaanse zeevruchtenstoofpot)

Garnalen met orzo

STS-pasta

Mole de Olla (rundvleesstoofpot met Chili)

Paardenbloem-bieten salade

Geroosterde witte vis met citroenachtige amandelen

Kip met gember en sesam-pindasaus

Kipfilet met citroen

Biefstuk Diane

Garnalen uit de oven

Gegrilde zalm en asperges met kruiden

Geroosterde kip met vissausboter

Farro en linzen met gekarameliseerde uien

Ovengebakken rijst met krab en garnalen

Thaise currysoep

Tteokbokki met groene kool met kaas

Bibimbap op de bakplaat
