ZOff
Leuven-
-
Prijs
-
Categorie
-
Gepubliceerd30/06/2023
Als chef Peppe Giacomazza zelf niet achter het fornuis staat, schuift Peppe Giacomazza ook al eens aan bij een van de collega’s. ZOff is een van de favorieten.
“Zoff omschrijft zichzelf als een restobar, en dat is het ook wel: een plaats om te ontbijten, lunchen, brunchen en aperitieven, met een erg Italiaanse ambiance. Een plek om te doen wat Italianen zo belangrijk vinden: afspreken met vrienden, een spritz drinken en wat bijpraten bij een simpel bordje kaas en charcuterie. Massimiliano, Max voor de vrienden, is de zoon van een mijnwerker, opgegroeid met de echte Italiaanse keuken. Hij geeft zijn eigen draai aan die authentieke gerechten en gebruikt goede producten. Net omdat de klanten hem altijd vroegen waar ze die wijn, de mortadella of de limoncello konden kopen, opende hij een delicatessewinkel aan de overkant van de straat: Gigi.”