Ga naar de inhoud
Gnocchi met spinazie en pesto
Kathleen Brenders

Gnocchi met spinazie en pesto

Door Kathleen Brenders

Vijf jaar geleden begon Kathleen Brenders met een blog (@metvijfaantafel) waarop ze eenvoudige recepten publiceerde voor gezinnen met een volle agenda. Zelf heeft Kathleen drie zonen en een drukke job, dus ze weet waarover ze spreekt.

Al snel bleek Kathleen met haar blog veel thuiskoks te inspireren, en zo verzamelde ze meer dan 100.000 volgers. Haar populairste recepten bundelde ze nu in een boek ‘Komen eten!’. Verwacht je aan snelle recepten, vaak gemaakt in één pan, en met populaire ingrediënten zoals pasta, zalm en rijst. Haar borden zien er smakelijk en aantrekkelijk uit, zonder dat er veel foodstyling aan te pas komt.

Over dit recept schrijft Kathleen in haar boek: “Alles-in-één-pan gnocchi met spinazie en pesto is een fantastisch idee voor een eenpansgerecht op basis van gnocchi. Het is snel klaar en makkelijk om te maken, alweer een topidee dus voor als het wat vooruit mag gaan zo midden in de week!”

 

Uit: Komen eten!, Kathleen Brenders, uitgegeven bij Borgerhoff & Lamberigts, 184 p., 27,50 euro, februari 2024