
Stoofpotjes: 15 gerechten om langzaam te laten sudderen
Eén ingrediënt hebben alle stoofpotjes gemeen, en dat is tijd. Linzen, bonen, kip, rundsvlees, ribbetjes, zeevruchten, kikkererwten, … je kan ze allemaal verwerken tot een warm en vullend eenpansgerecht.



Stoofschotel van runderschenkel & peperkorrels (Peposo)

Coq-au-vin met aardappelwedges, spek en champignons

Linzenstoofpotje met gedroogde garnalen

Kikkererwtenstoofpot

Stoofpot van zwarte bonen en chorizo

Japans eenpansgerecht met kip en rijst

Joods-Amerikaans stoofvlees

Gestoofde ribbetjes met pinda en ansjovis

Romige kip met lentegroenten

Nihari (stoofpot van gekruide ossenstaart)

Stoofschotel met varkensvlees en kool

Kikkererwtenstoofpot met orzo en groenten

Moqueca (Braziliaanse zeevruchtenstoofpot)
