
Stoofpotjes: 15 gerechten om langzaam te laten sudderen
Eén ingrediënt hebben alle stoofpotjes gemeen, en dat is tijd. Linzen, bonen, kip, rundsvlees, ribbetjes, zeevruchten, kikkererwten, … je kan ze allemaal verwerken tot een warm en vullend eenpansgerecht.



Stoofschotel van runderschenkel & peperkorrels (Peposo)

Coq-au-vin met aardappelwedges, spek en champignons

Linzenstoofpotje met gedroogde garnalen

Kikkererwtenstoofpot

Stoofpot van zwarte bonen en chorizo

Japans eenpansgerecht met kip en rijst

Gestoofde ribbetjes met pinda en ansjovis

Romige kip met lentegroenten

Joods-Amerikaans stoofvlees

Nihari (stoofpot van gekruide ossenstaart)

Stoofschotel met varkensvlees en kool

Kikkererwtenstoofpot met orzo en groenten

Moqueca (Braziliaanse zeevruchtenstoofpot)
