
De knollen beu? Zo kook je ook in februari duurzaam zonder kolen of bieten
Voor wie graag kookt met de seizoenen is februari een lastige maand. We eten nu al zo lang knolselder, spruiten, bietjes en pompoen en de primeurgroenten laten nog op zich wachten. Met deze recepten kook je duurzaam, en zonder knollen of kolen.



Ramen met gefrituurde tofu

Romige gepofte-knoflookpasta met oregano-olie

Kurkuma-eieren met tamarinde en sjalotten

Kruidige shoarma van oesterzwam met tahinisaus en gemarineerde rode ui

Pittig gekruide kippenpoten

Schelvis met witlof

Gegratineerde hespenrolletjes met witloof à la Sana

Kikkererwtenstoofpot

Gnocchi uit de oven

Geroosterde kippendijen met pittige abrikozen en wortels

Geroosterde kip met krokante paddenstoelen

Gebakken vis met champignons en gember

Romige pasta met kikkererwten, spinazie en rozemarijn
