
15 recepten van Jong Keukengeweld-talent
Jong Keukengeweld is een collectief van jonge topchefs uit Vlaanderen en Brussel, die jongeren tussen achttien en dertig in contact willen brengen met de Vlaamse gastronomie. Vijftien van deze Jong Keukengeweld-chefs delen nu een van hun favoriete recepten op Koken met De Morgen.



Irish Mór oester – geitenkaas – basilicum – venkel

Coquille – bloemkool – kaviaar – ajo blanco

Gemarineerde hamachi – zwarte quinoa – cannelloni met zeesla

Varkenswang ‘Duke of Berkshire’ – tomaat en frisse kruidensalade

Zeeuwse mosselen – tijm – witbier

Gekonfijte roggevleugel met paprika en kappertjes

Zomerse paella

Pladijs – broccoli bbq – beurre blanc miso

Paling in ’t geel

Gebrande rode mul – gepekelde venkel – jus van langoustine

‘No-waste’-broccoli panna cotta

Schelvis, scheermes en groene asperge

Tarte Tomaat
