
Bord zonder beest
Simpel, in het seizoen en vegetarisch of vegan: Louise De Brabandere gooit drie troeven in de blender in haar ‘Bord zonder beest’ recepten. Hier vind je al die gerechten snel terug. Gemakkelijk toch?



Smeuïge pasta met courgette en venkel

Napolitaanse pizza met ricotta, courgette, aardappel en basilicumolie

Witte asperges met erwtencrème en dragonboter

Tomaat-bonendip met daslooksaus

Zoeteaardappelrösti met gochujang en shimeji

Gestoomde teriyaki-aubergine met sushirijst

Bladerdeegtaart met wortelen, feta en dukkah

Zoetzure wontonsoep

Gepimpte ravioli met asperges

Springrolls met Thaise omelet

Noedels met spruitjes, mango en chili

Snelle spaghetti

Knapperige rijstsalade

Risotto met prei en pangrattato

Enchiladapan met butternut en zwarte bonen

Cilbir – Turkse eieren

Gepaneerde portobello-cheeseburger

Wintersalade met geroosterde spruitjes, venkel en parmezaancrème

Miso-polenta en tofu met zwarte pepersaus

Krokante rijstpapierpakketjes

Gnocchi met pompoen en za’atar-pesto

Groentecurry met knapperig filodeeg

Pittige roerbak met Thaise basilicum

Groentetajine met abrikozen
