
Onze favoriete recepten voor het kerstmenu
Wordt het kalkoen, fondue, een stukje wild of toch een ovenschotel? Dit zijn onze lekkerste recepten voor het kerstmenu. Stuk voor stuk hoofdgerechten waarvan je hele gezelschap zal genieten.
Vergeet zeker onze selectie eenvoudige bereidingen voor kalkoen ook niet te bekijken!



Gratin dauphinois met bospaddenstoelen en prei

Fondue van vier kazen en crumble van Grisonvlees

Vispannetje

Parelrisotto met coquilles, gebrande prei en boudinkruim

Coq-au-vin met aardappelwedges, spek en champignons

Vol-au-vent van Jeroen Meus

Zeebaars met bospaddenstoelen en aardappelcrème

Gepofte wintergroenten en aardappelen

Gekarameliseerde spruitjes met schapenkaas

Kalkoenbillen met (en zonder) vulling

Gestoofd konijn uit de oven

Runderlende met schorseneren en rundertartaar met witloof

Krokante haas met bloemkool en kappertjes

Wildragout met wintergroenten en knolselderpuree

Winterse camembert met appel en walnoot

Konijn met pruimen met paddenstoelsaus

Gekonfijte eendenbout met walnoten en knolselder

Hertenkalf met panade van kruiden, hazelnoot en parmezaan

Pompoen uit de oven met specerijen en plattekaas met kruiden en zaden

Zalm met Thaise basilicum en bruine boter

Krokant gebakken zeebaars met parelcouscous

Risotto met waterkers en sint-jakobsvruchten
