
Recept categorie: < 1 uur
251 recepten


Lamsköfte

Gevuld witloof

Visbriwat (Marokkaanse filodriehoekjes met vis)

Tunesische tajine

Green beef curry

Aubergine-ragù

Kipgehaktballetjes banh mi met zoete chili

Snackbrownie

Kip parma met balsamicotomaten

Witloofrolletjes

Dahl met geroosterde pompoen en mangochutney

Vitello tonnato

Witte bonen in een kruidige tomatensaus met feta

Smeuïge browniekoekjes

Tex mex ovenschotel

Focaccia met vijgen, tijm en sjalot

Zweedse balletjes

Worstenbroodje

Rijstpap brûlée met kersen en sumak

Parmentier van gevulde kalkoen (of hoe je restjes kalkoen verwerkt)

Risotto met cantharellen en truffel

Peren-tarte tatin met amaretto en vanille-mascarponecrème

Geroosterde bloemkool met dukkah & granaatappelpitten

Gnoc’ & cheese

Krokante aubergine-schnitzel

Heerlijke tomatensoep (met kaasbroodjes om te doppen)

Snelle, simpele pizza’s (met je favoriete toppings)

Broodjes visstick (met zoete-aardappelfrietjes)

Strata gevuld met spinazie en tomaat

Sloppy Joes

Coq au vin blanc

Indiase curry met krokante hoevekip en gegrilde bloemkool

Gebakken groene groenten met krokante rijst en soja-gemberdressing

Ovenschotel met venkel, prei en gorgonzola

Gevulde tomaat

Waterzooi ‘Sammie style’ (met BBQ-worst, gerookt spek en kippenbillen)

Zeebaars van de bakplaat met venkel, aardappel & chilivlokken

Kokos-misosoep

Geroosterde kip met venkel en sinaasappel

Orzotto met pompoen en burrata

Halloumikoekjes met chili-honingsaus

Megamakkelijk maisbrood

Geniale sticky toffee pudding

Hartige gruyèrewafels met gekaramelliseerde ui

Krokante aardappels met dadels en verse kruiden

Hartige tomatentaart met venkelzaadolie

Pasta alla Norma

Balletjes in witte saus 2.0

Flatbread met burrata

Provençaalse halloumi of kabeljauw

Bloemkool met paprikadip en kruidige dressing

Gevulde puntpaprika’s

Paella op de BBQ

Brodetto all’Anconetana

Mexicaanse tortillaschotel

Thaise noedelsalade, mosselen, chili, cashewnoot

Mosselen carbonara

Hele, geblakerde aubergine met eidooier, tahin en chilisaus

Pizza bianco met groene asperge en burrata

Cheesy ovenschotel met witte bonen en tomaten

Salade van parelcouscous met geroosterde bloemkool

Courgettesoep met kervelpesto

Pita met geroosterde groenten en groene tahinidressing

Courgettetaart

Kleverige aubergines met dadels en tahin

Quiche met erwtjes, courgette en geitenkaas

Gekruide bladerdeegbootjes met lamsgehakt

Boterige gesmoorde groene groenten

Pappardelle met sticky sjalotten

Barigoule

Falafelmacaron

Zweedse kipkerrie – Flygande Jacob

Moelleux

Mexicaanse vissoep

Tajine met kikkererwten en gedroogde vijg

Kalkoenballetjes met pastinaakpuree

Apfelstrudel met gekaramelliseerd witlof

Chocolademousse met mandarijnsiroop en zeezout

Spaghetti met diepgroene palmkoolsaus

Dikke speculaas

Tiramisu met Hasseltse speculaas

Thaise pompoencurry met noedels en gerookte tofu

Vispannetje

Stoofvlees met Duvel en frietjes

Crispy aubergineburger met frisse komkommersalade en sambal-mayo

Gebakken gnocchi met butternut, boter en salie

Parelrisotto met coquilles, gebrande prei en boudinkruim

Gepofte knoflook

Pasta | sardines | rozijnen | wilde venkel | marsala (Pasta alla sarde)

Geroosterde wortelsoep met plantaardige gehaktballetjes en venkelslaatje

Forel in zoutdeeg

Kipgehaktballetjes met ricotta in bouillon en orzo, crème fraîche & dille

Knapperige krieltjes met paprika-tomatensausje

Koreaanse aubergines met lente-uitjes & sesamrijst

Griekse gevulde puntpaprika met getakaas

Smeuïge pasta met courgette en venkel

Gebakken heilbot met gekruide kikkererwten en kruidensalade

Gepofte aardappelblini met ‘gravad lax’ van Atlantische zalm met chartreuse en verse kruiden

Gemarineerde hamachi – zwarte quinoa – cannelloni met zeesla

Gekonfijte roggevleugel met paprika en kappertjes

Zomerse paella

Pladijs – broccoli bbq – beurre blanc miso

Paling in ’t geel

Gebrande rode mul – gepekelde venkel – jus van langoustine

‘No-waste’-broccoli panna cotta

Schelvis, scheermes en groene asperge

Tarte Tomaat

Fondant aardappel – saus van gepofte look – venkel en sesam

Zomerse groentenstoofpot – Ciambotta

Tomaten- en olijventaartjes – Pomodoro torte

Kip met zwartebonensaus

Krokante courgettebloemen gevuld met geitenkaas

Bladerdeegtaart met wortelen, feta en dukkah

Sponscake met chocolade en warme vijgen

Garnalenbolognese

Springrolls met Thaise omelet

Pasta met aubergine, ansjovisbroodkruim en kappertjes

Tomaten in granaatappelsaus

Wilde bospaddenstoelen met geroosterde kip en speltotto

Madame-curry

Rokerige bramenbrûlée

Lavendelbiscotti

Artisjok met sardines

Ajo blanco met gepekelde groene aardbei, kersen en zeewiercracker

Gegrilde courgette met XO-saus en tuinbonencrème

Spritsen met pistachenoten

Aardappel-roggepizza met rozemarijn en lardo

Agu jjim

Kip pakora

Paddenstoelen met worst en rigatoni

Rauwe pompoen met boter, pecannoten en krenten

Rabarber op bladerdeeg

Mangalica-burgers

Wittebonensoep met kalkoengehakt en groenten

Bloemkool adobo

Oesters op de grill met prei en dennenvinaigrette

Gebakken kip met ranchdressing

Garnaalcocktail met groene kruiden

Honingkip met sjalotjes

Knoflook-gemberkip met koriander en munt

Gebakken tagliatelle met kikkererwten en tomatenolie met gerookte chipotle

Grote couscouscake met een saus van geroosterde paprika

Witte reuzenbonen met beurre noisette, citroen en pesto

Geroosterde wortels met sjalotten, mozzarella en pikante broodkruimels

Noedels met spruitjes, mango en chili

Kip stroganoff

Pasta met butternutpompoen en beurre-noisettebroodkruimels

Eenpansgerecht met kippendijen, mais en kokosroom

In gochujang geglazuurde aubergine met gebakken lente-uitjes

Pizzakip

Sobanoedels met gemberbouillon en knapperige gemberkruimels

Gnocchi met pompoen en za’atar-pesto

Groentecurry met knapperig filodeeg

Pasta uit de oven met aubergine, drie kazen en croutons

Zwartebonenchili met maisbrood

Spaghetti met venkel en pangrattato

Pilav met kurkumaromanesco, zalm en tahin-yoghurtsaus

Hummus met gebakken venkel en lamsgehakt

Penne met tomatensaus en twee soorten ricotta

Pasta puttanesca

Groene kool met worst en kokos

Risotto van scampibouillon

Temaki

Restjescurry met crunchy topping

Pompoen met ansjovisvinaigrette

Zero waste crumble

Sint-jakobsvruchten met citroensaus en bloemkoolpuree

Bonenchili

Witloofsoep

Aardpeer met vermout

Spitskool en gekonfijte eendenbout

Spitskool met algenboter

Steenbolk met hopscheuten

Prei met kaassaus

Gnocchi uit de oven

Risotto met butternut

Harissa-aubergines

Geroosterde ui

Steenbolk in zoutkorst

Homemade aardappelchips

Gestoomde mosselen met knoflook en peterselie

Feta met kikkererwten en tomaten uit de oven

Tofu alla Milanese

Misokip met radijsjes en limoen uit de oven

Kippenragù met rozemarijn

Kipkefta in tomatensaus

Kippenboutjes met mosterd-kruidenkorstje

Rundvlees negimaki

Worstjes met gekarameliseerde sjalotten en appels

Pasta met pompoen, boerenkool en beurre noisette

Pikante pinda-pompoensoep

Orzo met kip, zongedroogde tomaten en basilicumdressing

Krokante varkensschnitzel

Chocoladesoufflé

Pasta met pompoen, bruine boter en broodkruim

Huli huli-kip

Geglazuurde wortelen met miso en sesam

Rozemarijn-knoflookkip met gnocchi uit de oven

Geroosterde kool met citroenvinaigrette

Butternut met gemberbierglazuur en gremolata

Ovenpasta met worst en ricotta

Geroosterde pompoen met kruidige uiensaus

Geroosterde butternut met kikkererwten en honing

Kokosrijst met kip

Griekse kip met feta en komkommer

Bladerdeeghapjes met Parmezaanse kaas en za’atar

In chiliolie gebakken eieren met groenten en yoghurt

Rokerige linzenstoofpot met prei en aardappelen

Ovenschotel met kip, tomaten, pancetta en mozzarella

Gebakken vis met champignons en gember

Varkenskotelet met boerenkool en dadels

Zandkoekjes met zwarte sesamzaadjes

Gefrituurde wontons

Pasta met aubergine en parmezaan

Citroenige kip met spruitjes uit de oven

Chilisoep met kalkoen

Rodelinzensoep

Romige bloemkoolsoep met rozemarijnolie

Pompoensoep met groene curry

Salade met geroosterde pompoen en groene dressing

Salade van geroosterde venkel en farro

Soep van gebakken aardappelen

Gegrilde worteltjes met yoghurt, dukkah en olie van wortelloof

Burritos met bonen en kaas

Knapperige noedels uit de pan met geglazuurde tofu

Kip met zure room en ui

Citroenige Griekse kip, spinazie en aardappelstoofpot

In de oven geroosterde kip shawarma

Romige eenpanspasta met kip en champignons

Boerenkoolschotel met cheddar en ei

Geroosterde vis en broccolini met tamarinde en zwarte peper

Parmezaanse koolsoep

Maistaco’s met garnalen

Saladepizza met witte bonen en Parmezaanse kaas

Sinaasappelrolls

Romige sint-jakobsschelpen met verse tomatensaus

Chocolade soufflé taart

Crème brûlée van Earl Grey en chocolade

Zachte amandelcake

Gebraden kip met groenten

Moqueca (Braziliaanse zeevruchtenstoofpot)

Gouden bietensoep (Borscht)

Gebakken citroenpudding

Kip met gember en sesam-pindasaus

Garnalen uit de oven

Biefstuk Diane

Ovengebakken rijst met krab en garnalen

Geroosterde kip met vissausboter

Farro en linzen met gekarameliseerde uien
