
Recept categorie: < 30 minuten
287 recepten


Frieten van schorseneren met dip

Som tam of papajasalade

Tiramisu met limoncello

Parmezaanpuree met gepocheerd ei, paddenstoelen en salie-botersaus

Feestelijke salade met kool en clementines

Visstoof

Geroosterde wortelen met citroenricotta en miso-vinaigrette

Parelcouscoussoep met parmezaan en dille

Gemarmerde omelet met nam pla

Pindakaascurry met bloemkool en kikkererwten

Bloemkool met beurre noisette, polenta & sint-jakobsschelpen

Tataki van rund

Zalm in een romige tomatensaus met verse kruiden

Snelle tarte tatin met havermout

Blikvanger visburgertjes

Romige rigatoni uit de herfst

Risotto – Belgische mossel – sambal – kappers en oude Parmezaanse kaas

Garnalencocktailsalade met avocado

Pastrami sandwich

Mexicaanse tortilla’s

Italiaans broodje met verse vijgen

Spaghetti carbonara met courgette en knoflook

Oranges de Berkane met kruiden en pistachenoten

Salade van ingemaakte groenten en gehaktballetjes met sojaglazuur

Kiptaco’s, mango + avocado met limoencrema

Gegrilde garnalensalade met meloen en feta

Hartige fruitsalade

Zomerse couscous

Frozen shaved perzik met mascarponemousse

Mosselen, ‘nduja, vierge tomaat en basilicum, parmigiano

Mosselen koken volgens recept van Sergio Herman

Salade van kersen en pistachenoten met een vinaigrette van geschroeide lente-ui

Gegrilde steenvruchten met rozemarijn en rozensiroop

Gegrilde watermeloen en garnalen met feta en chilipeper

Paddenstoelenburger

Smashburger

Visburger

Groene asperges met ricotta en look

Orzo uit één pan met bimi en burrata

Gegrilde zalmfilet met koriander-muntsalsa en coleslaw

Zeebrasem van de grill met kappertjesboter

Smashed cheeseburger met rode miso-sriracha-aioli

Zomerse noedelsalade met gembervinaigrette

Blini’s met kruidenroomkaas en foreleitjes

Bladerdeeghapjes met geitenkaas en walnoten

Bloemkoolmousse met krokante serranoham

Geroosterde bieten met gekaramelliseerde noten

Rijstroerbak met rode curry en omelet

Kleverige garnalen met honing

Gehaktballetjes in tomatensaus met Parmezaan-pistachecrumble

Boterbonen met zongedroogde tomaten en zure room

Cheesecake met feta, basilicum & aardbeien in een glaasje

Lahmacun (Turkse pizza)

Snelle Indiase peulvruchten-dahl met spinazie

Sticky tofu

Geroosterde mergpijp met gremolata

Artisjok

Toast met broccolispread en gekookt eitje

Broodje Bologna

Halloumi bake met tomatensaus

Groene shakshuka met sucuk

Snelle harira

Kipsaté met cashewnoten, broccoli en noedels

Snelle sobasalade

Geroosterde pompoen met cashewcrème en knapperige kappertjes

Koreaanse stoofpot met kimchi en zijden tofu

Gnocchi met spinazie en pesto

Kabeljauw met kruidenkorst

Scampi in curry met paksoi

Groente-mihoensalade

Hartige havermoutpap met prei, champignons en miso

Spaanse knolseldertortilla met geroosterde paprikasaus

Verse tortelloni cacio e pepe met krokante salie

Tomaten-auberginedip

Bloemkoolmacaroni met gochujang

Kip tikka masala

Chinese roerbak met tomaten en eieren

Juicy mocktail met kombucha

Pastasoep

Aardappelgratin met za’atarpesto en sumak-uitjes

Korean style loaded nacho’s

Schelpen à la Taiwan

Whiskey sour

Ramen met paddenstoelenmix

Ramen met gefrituurde tofu

Ramen met gelakte zalm & komkommer

Fondue van vier kazen en crumble van Grisonvlees

Filet americain

Pittige miso-noedelsoep

Preipasta met glanzende misoroomsaus

Romige gepofte-knoflookpasta met oregano-olie

Caesarsalade met bloemkoolroosjes

Mexicaanse traybake met zoete-aardappelwedges, cheddar en fris sausje van Sandra Bekkari

Groentenoedels met kalkoen, pindasaus en gepofte tomaatjes van Sandra Bekkari

Chocolademugcake met pindakaas van Sandra Bekkari

Kruidige shoarma van oesterzwam met tahinisaus en gemarineerde rode ui

Krokant broodje gehakt

Chili crisp eitje met rijst en lente-ui

Smeltkaasje met ui en preiloof

Gepofte zoete aardappel met nacho’s en dip

Sardine puttanesca

Koreaanse groentepannenkoek

Orzo met tomaat-lauriersaus

Smeuïge pasta met courgette en venkel

Zeebaars in de oven van Pascale Naessens

Lasagne met courgette van Pascale Naessens

Irish Mór oester – geitenkaas – basilicum – venkel

Zeeuwse mosselen – tijm – witbier

Mie goreng gochujang met aubergine

Tomaat-watermeloensalade met halloumi

Pittige inktvissalade – Piccante insalate di calamari

Heekfilet met ipa

Linzensalade

Tex-mex-taco’s

Witte asperges met erwtencrème en dragonboter

Zoeteaardappelrösti met gochujang en shimeji

Gestoomde teriyaki-aubergine met sushirijst

Zoetzure wontonsoep

Gepimpte ravioli met asperges

Lauki en kip

Geroosterde bloemkool met pistache-yoghurt

Venkelpasta

Gefrituurde courgette en salie

Pikante soep met chili, citroengras, galanga – Tom yam khung

Scampi in whiskey met geroosterde tomaat

Spinaziesalade met goma

Chinese spareribs / Zhongshi paigu

Garam masala

Koolrabi met citrus, rucola, maanzaad en crème fraiche

Tempura van courgettebloem

Salade met witloof, appel en pruim

Gestoomde en gegrilde radicchio

Salade met rauwe radicchio

In smout gebakken Mangalica-koteletjes

Keiems bloempje met pompoen en bloemen

Zuiderse asperges met een Vlaamse toets

Gelakte slaharten

Sabzi

Parmigiana met portobello’s

Pompoensoep en plattekaas met kruiden en zaden

Orecchiette met mais, jalapeño, feta en basilicum

Gebakken risotto met bladgroenten en erwten

Pittige citrussteak

Kimchi carbonara

Krokante kip met pepperoni

Chepa vepudu (gefrituurde vis)

Tikka van vis met spinazie uit de oven

Thaise soep met gehaktballen van kip

Sobanoedels met zalm en ponzusaus

Gestoofde tofu in kokos en karamel

Worst, paprika en tomaten uit de oven

Cilbir – Turkse eieren

Krokante rijstpapierpakketjes

Taco’s met koningsoesterzwam en maissalsa

Gnocchi met gebakken kerstomaat, halloumi en croutons

Hartige cavaillonsalade

Burrito met pulled jackfruit en frisse komkommersalade

Geroosterde aardappels met venkel en chili-venkelzaadolie

Thaise kipsalade

Pimientos de padron met ansjovisaioli en gebakken panko

Maiskolf met drie toppings

Toast champignon

Fritters van zoete aardappel

Linguine met mascarpone en champignons

Rigatone met pistachepesto

Perfect geroosterde aardappelen

Zoete aardappel met harissa-zure room en lamsgehakt

Pittige shakshuka

Salsa verde met gepofte knoflook

Ripple Rhapsody

Plantaardige chocolademousse

Witloof met kaas en ham

Witloofsalade met gezouten vinaigrette

Frozen margarita

Oester – appel – komkommer

Gegratineerde oesters

Vermout-vongole

Koude waterkerssoep

Salade van waterkers en inktvis

Saffraanboter

Spitskoolsalade met gijonettes

Hopscheuten met gefrituurd ei

Aardpeerchips

Puree van aardpeer

Prei met quinoa

Rood fruit met burrata

Waldorfsalade

Tofu en paksoi met gember-tahinsaus

Geitenyoghurt met gebakken druiven

Butternut, bloedworst en ui

Bietensalade met koriander-yoghurtdressing

Segroni

Zelfgemaakte notenpasta

Porchettakoteletten

Zelfgemaakte siroop met warme specerijen zoals kardemom en steranijs

Zelfgemaakte aardpeerchips

Scampi ‘Big Mama’ op een bordje hummus

Crispy tortilla met aardappelchips

Spaghetti met gehaktballetjes in tomatensaus

Gochugaruzalm met krokante rijst

Gegrilde maiskolf

Ingemaakte eieren

Gebakken pompoenblokjes

Failproof falafels

Golden milk

Vegan spek

Voorraadkastkoken met kikkererwten en chorizo

Bonensoep

Venkelsalade met kumquat

Bloedsinaasappel met pistachenoten

Kippendijen met beurre-noisettemais

Pittige pasta met kerstomaten

Pasta met een pesto van pompoenpitten

Salade met gegrilde zalm

Pasta met garnalen en mais

Paprikasalade met kappertjes en olijven

Gochujangnoedels

Panna cotta met kumquat

Basmatirijst

Pasta met verse tomaten en geitenkaas

Gebakken feta met broccolini, tomaten en citroen

Zalm met pindakaasglazuur en sperziebonen

Mosselen met witte bonen, knoflook en rozemarijn

Gegrilde garnalen met gember en munt

Tofu met barbecuesaus

Romige citroenpasta

Geglazuurde tofu met groene curry

Chilinoedels met koriander

Boerenkoolpasta

Kip met kurkuma en sinaasappel

Gebakken kippendijen met peterselie en citroen

Geroosterde kippendijen met pittige abrikozen en wortels

Gemakkelijke kung pao-kip

Krokante gnocchi met scampi’s

Kalkoen-ricottaballetjes

Pikante worst met pompoen uit de oven

Zalm met ahornglazuur

Warme boerenkoolsalade met walnoten en granaatappel

Kruidensalade met pompelmoes, kokos en krokante sjalot

Geroosterde spruitjes met honing, amandelen en chili

Fettuccine Alfredo met crispychiliolie en spinazie

Zalm en broccoli uit de oven met sesam en gember

Gegrilde garnalen met chili en knoflook

Gebakken feta met noten

Spaghetti al limone met garnalen

Jorim met tofu en champignons

Kung pao-bloemkool

Knapperige kokosnoot twists

Pasta amatriciana

Witte bonen met rozemarijn, gebakken uien en tomaten

Eenpansgerecht met rijst en bonen

Sesamkoekjes

Boterige citroenpasta met amandelen en rucola

Wortel-preisoep met miso

Pasta met gekarameliseerde kool en walnoot

Gebakken garnalen met sjalotten en jalapeños in citrussap

Gebakken vis met citroenpesto

Salade van zoete geroosterde wortelen

Pasta pesto met witte bonen en halloumi

Shakshuka uit het Midden-Oosten

Gebakken rijst met spek, ei en kaas

Zalm met knoflookboter en tomatenpasta

Dumpling noedelsoep

Koreaanse gehaktballen

Ricotta pasta alla vodka

Cajun zalm in de oven

Mattar paneer

Krokant gebakken vis met verse tartaarsaus

Linguine met mosselsaus

Gebakken tofu met rode currypasta

In boter gepocheerde garnalen met dillemayonaise

Rijst uit de microgolfoven

Romige pasta met kikkererwten, spinazie en rozemarijn

Sinaasappelsalade met venkel en olijven

Italiaanse soep met kalkoengehaktballen

Kikkererwtenstoofpot met orzo en groenten

Knapperige gnocchi met spruitjes en bruine boter

Garnalen met orzo

STS-pasta

Geglazuurde tofu met chili en steranijs

Paardenbloem-bieten salade

Geroosterde witte vis met citroenachtige amandelen

Krokante taco’s met champignons

Kipfilet met citroen

Gegrilde zalm en asperges met kruiden
